Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez idővel változhat ??.

Ez idővel változhat ??.

Figyelt kérdés

Nagyon mèlyen legbelül szeretnék is meg nem is gyereket.jol lenne egy klón magamból.

De ha bele gondolok abba hogy 0-24 ben.melette szobrozni..semmi időd nem lesz már magadra,nem mehetsz el pl barátokkal akármikor.babakocsit tologatva az utcán mikozben a korombeliek bandáznak,szórakoznak..nem birom a gyerek,baba sírást roszzul vagyok hallani se akarom. Na ès meg ha pl boltba lennènk vagy valami tömegkozlekedèsen es akkor elkezd bőgni mint akit nyuznak

nagyon kellemetlen lenne foleg akkoris ha korombeliek lennének a kozelembe, nem tudom magam elképzelni gyerekkel az ölembe....nem tudom miert van ez.

22/L

#Baba#szules
2020. aug. 4. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. aug. 4. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
10 ev mulva terj vissza a temara es addig elj!
2020. aug. 4. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Változhat a hozzáállásod. Volt egy időszak az életemben, amikor én is hasonlóképpen vélekedtem, pedig idősebb voltam nálad. Azóta van egy másfél éves lányom és a kistesót várjuk. Nem is kell még elképzelni magadat gyerekkel, bőven ráérsz, még amúgy sem vagy rá felkészülve.
2020. aug. 4. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
22 évesen én se tudtam elképzelni,sőt még jó pár évig nem. Nincs még itt az ideje,hogy gyereket vállalj,de nem is vagy lekésve semmiről. Még buli az élet és ennek így is kell lennie. Én tanultam,aztán az is idő volt mire megtaláltam azt a munkahelyet ahol megbecsülnek. Sokat szórakoztam,utazgattam. Megismerkedtem a férjemmel,van egy csomó szép emlékünk kettesben. Lett egy kutyánk stb😀... 32évesen szültem. Gyönyörű kisfiúnk született. Fiatal vagy még, élvezd ki.
2020. aug. 4. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
23 vagyok, és nem agyalok még ezen. Van 10-15 évem eldönteni, és utána is tudok örökbe fogadni, szerencsére a párom is így érzi. Élvezd az életet, a többi majd elválik.
2020. aug. 5. 01:37
 6/7 khniki ***** válasza:

Mert még nagyon fiatal vagy, azért van. Nem kell még szülnöd, ráér, ha kibandáztad magad, szórakoztál eleget, utaztál, világot láttál és sok szép szerelmet és nehéz szakítáat is megéltél.

Egyébként ez a non stop szobroznod kell a gyerek mellett legfeljebb az első pár hétre igaz, ha van segítő családod és egy férjed, aki szintén részt vesz a gyereknevelésben.

2020. aug. 5. 07:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.sokat segitettetek.
2020. aug. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!