Baj, ha én nem szeretnék gyereket? Ez változhat idővel?
Igaz, még csak 22 éves vagyok és egyetemista, szóval ez még elég messzi téma nálam. De már most úgy érzem, hogy én nem szeretnék majd gyereket később sem. Ez változhat idővel, ha majd pl. lesz valakim?
Én enélkül is teljesnek érzem az életemet. Csak azért szomorú ez, mert a szüleim meg számítanak rá, hogy lesznek majd unokáik. És ha szóba kerül, akkor mindig mondom nekik, hogy tőlem ugyan nem, de erre mindig rosszul reagálnak, és azt mondják, hogy "de buta vagy, majd később másképp fogod ezt látni úgyis". De csak telnek az évek, és én még mindig ugyanúgy érzek. Változhat még?

#3 vagyok
Bocs, lemaradt:
De én is úgy érzek, mint te. Nem szeretném.

En regen mindig azt mondtam, hogy nem szeretnek gyereket viszont belul tudom, hogy ugyis lesz nekem :D
Szoval ez ilyen is olyan is. De en nagyon fiatal vagyok meg:)

Nem baj
És még változhat is
Viszont a párkapcsolatban fontos ezt mindig tisztázni
Én 21 voltam amikor a férjem összejöttem és én már tudtam hogy egyszer majd valamikor szeretnék mindenképpen gyere ő akkor nem szeretett volna de úgy volt vele hogy nála ez biztosan változik
Kilenc évvel később lett gyerekünk

Ennyi idősen én sem akartam. Aztán megismertem a férjemet, most várjuk a másodikat. Neki tudtam, hogy örömmel szülnék, de ha nem ismerem meg, lehetséges, hogy nem lenne gyerekem.
Szerintem ehhez olyan partner is kell, akinél érzed, hogy neki vállalnál. Persze ez nem biztos. Az ember véleménye bármikor megváltozhat.

Miért lenne baj? Egyáltalán nem az, van akinek nem is való (példa én)..
Több olyan embert ismerek, akiknél ez nem változott, pedig minden adott lenne egy gyerekhez, és ismerek olyant, aki külső nyomásra házasodott és vállalt gyereket és nagyon kivan miatta.
Változhat, de az sem baj ha nem

22 evesen szinte gyerek vagy, meg van 20 eved eldonteni.
22 evesen en sem akartam, 33 evesen mar igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!