Panna névről mi a véleményetek? Nagyon tetszik szépen hangzik de felnőttnek nem tudom mennyire örülne hogy Pannának hívják. Gondoltam már Annára is ugye akkor Pannának becéznénk de viszont annyira nem érzem magaménak az Annát. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 19:08
32/40 anonim válasza:
Manapság teljesen normális név. Az egy dolog, hogy nekem pl nem tetszik, mert keresztnévnek mint minden becézett név idétlen, de vállalható.
33/40 anonim válasza:
Epres Panni felnőttként is egész jól elvan vele és senki nem mondaná rá, hogy kislányos nő, sőt.
34/40 anonim válasza:
Pár betumódosítás es egész más lesz belole
35/40 anonim válasza:
Sok Panna van mostanság meg Panni meg Panka. Sőt már amikor én iskolás voltam akkor is volt Panna a suliban 23 évvel ezelőtt. Nem tetszett a hangzása és azóta sem tetszik, de nem gondoltam, hogy neki túl kislányos neve van. Marikára viszont gondoltam, hogy túl öreges pedig nem is ismertem másikat belőle. Szóval tök jól elvannak a Pannák és szerintem egyszerűsíti az életüket, ha az állandóan használt nevük az nem csak egy becenév hanem a bejegyzett név. Aki meg elítél egy Napsugárt csak a neve miatt, még jól is járt Napsugár, hogy ilyen hamar kiderült milyen borzasztóan felszínes és ítélkező emberrel került kapcsolatba. Ő valószínűleg sokkal értékesebb ember, mint aki így lehúzza szegényt. Teljesen használható az a név is, mint pl a Virág meg az Alma meg a Kamilla is. A Tündékkel is bajod van vagy azt már megszoktad? Az is Tündér volt eredetileg.
36/40 anonim válasza:
Ez nekem tipikusan gyerekes név, hogy kislánynak elmegy de felnőttnek furcsa. Én meg a másik véglet vagyok. Erzsébet a nevem, gyerekként utáltam, most már úgy érzem hogy felnőttem hozzá.
37/40 anonim válasza:
Az Epres Panni művésznév, ami egy hozzá hasonló szupermodellnek jól is áll. De a saját döntése hogy nem az anyakönyvi Annát használja.
Aki egyből becenevet ad a gyerekének, az elveszi a döntés lehetőségét, tök feleslegesen. Semmibe nem kerül egy gyereket Annának keresztelni és Pannának hívni, ha annyira tetszik.
38/40 anonim válasza:
Az csak egy P betű, ha elé rakhatja, le miért nem veheti? Aki Panna, az ugyanúgy dönthet úgy, hogy Annaként mutatkozik be, mint ahogy az Anna Panniként is bemutatkozhat, ha ő így szereti használni.
39/40 anonim válasza:
38as hiába mutatkozik be Annaként ha minden papírján Panna van. Én nem tudnék komolyan venni egy ilyen nevű embert.
40/40 anonim válasza:
Ezt embere válogatja, hogy ki kit tart komolytalannak és miért. Én komolyan tudnék venni egy Napsugárt, Pálmát, Málnát, Almát, Lujzit, Mandulát is. Ez a neve és nem a személyisége vagy a pozíciója. A Manó név volt egyedül olyan amit nem akartam elhinni, hogy férfinév és hogy nem egy borzalom ezzel élni, de aztán megtudtam, hogy van egy híres fotós aki Manó és valahogy más megvilágításba került a neve is. Ismerek Jácintot is, neki is teljesen vállalható a neve, csak ismerni kell. Csinszkával is találkoztam egyszer, az is működik pedig a csacsi szóból ered a neve. Aki ítélkezik az pedig bármi miatt ítélkezhet valaki felett sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!