Panna névről mi a véleményetek? Nagyon tetszik szépen hangzik de felnőttnek nem tudom mennyire örülne hogy Pannának hívják. Gondoltam már Annára is ugye akkor Pannának becéznénk de viszont annyira nem érzem magaménak az Annát. Mi a véleményetek?
A Panna felnőtt korban is Panna, egyáltalán nem kisgyerek jut az ember eszébe, hanem, hogy ez a hivatalos neve.
Pl. mint ahogy az újszülöttet Stefánia név nem öregíti.
A Sámuel beceneve a Soma, Samu. Mindkettő önálló névként szerepel
már. A szomszédom Soma bácsi.
De ott van Puskás Öcsi, akit mindenki Öcsi bácsizott.
Engem irritalna egy ilyen nevű főnök vagy kollega.
Habát eddig egy Napsugár verte ki nálam a biztosítékot es akkor vegyem komolyan a pénzügyi beszámolóit egy napsugárnak..
Hál ég csak egyszer kellett nekem írnia, nem kell munkakoru kapcsolatban állnunk egymással.
#3-as
Azt ugye tudod, hogy nem az a szerencsétlen választotta magának azt a nevet, hanem a szülei?!
És az is sokat elmond valakiről, aki nem a teljesítmény és tapasztalat alapján ítél meg valakit munka körülmények között hanem egy puszta név alapján? :/, azért ettől szerintem simán el lehet vonatkoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!