Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kíváncsi lennék a véleményetek...

Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyik név a legszebb, vagy melyik név miért tetszik/ miért nem--> Letti, Lídia, Bella?

Figyelt kérdés
1 hónao és szülök:) biztos, hogy lány lesz, de nem tudubk dönteni a párommal :) kíváncsi lennék a véleményetekre ;)

2015. aug. 29. 12:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%

A vezetéknévtől is függ szerintem.

A Letti nem tetszik, túl becenévszerű, de ettől eltekintve sem szimpatikus.

A Lídia szép, dallamos, lehet becézni, nekem ez tetszik a legjobban.

A Bella is szép név, de ez is inkább becenévnek tudom elképzelni, de nem rossz.

Úgyhogy én a Lídiára szavazok. :)

2015. aug. 29. 12:25
 2/20 anonim válasza:
66%

szerintem a Letti azért nem jó, mert től beceneves a hangzása ahogy az első írta, miért nem lesz akkor mondjuk Violetta, azt is lehet így becézni?

A Lídia szerintem teljesen jó

Bella meg inkább cigány név én legalábbis még csak cigány Bellákkal találkoztam.

2015. aug. 29. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:
36%

Lídia vagy Bella

a Lettiról Lety a csúnya lány jut eszembe

a Bella nem rossz

Lídiának a Lidi becézése nem tetszik, bár lehet Diának is. egyébként ez a legjobb a 3 körül

2015. aug. 29. 12:41
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Letti nagyon becéző, a Bella egész jó, de nekem nem jön be. A Lídia nagyon szép. Szerintem Lídia és Bella közül válasszatok.
2015. aug. 29. 12:47
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
Bella! :) Egyáltalán nem cigányos...
2015. aug. 29. 13:02
 6/20 anonim ***** válasza:
67%

A Lettit én is kizárnám, olyan fura... :)

A Lídia és a Bella is szép, ezek közül nézd meg melyik passzol jobban a vezetéknévhez - ugye mert az egyik mély, a másik magas hangzású.

2015. aug. 29. 13:31
 7/20 anonim ***** válasza:
66%

Lídia, a többi inkább becenév, pl Izabella - Bella, szóval Izabellának adnám inkább.

De ezek közül Lídia, komoly is, szép is, becézhető is. Ja és annyira nem gyakori.

2015. aug. 29. 14:26
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Letti van a családban, és nem szimpi személyiség, szóval valószínűleg ez kihat arra, hogy a név sem jön szóba. A Bella a hangzása miatt nem tetszik. A Lídia szép hangzású, a nagy kedvencem pedig a Lívia. Ha lesz mégegy lányom Lvia lesz.
2015. aug. 29. 16:05
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. aug. 29. 19:32
 10/20 anonim válasza:
79%
Bella szerintem is :)
2015. aug. 29. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!