Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyik név a legszebb, vagy melyik név miért tetszik/ miért nem--> Letti, Lídia, Bella?
Letti: szerintem szép név, adnám.
Lídia: nem tetszik. "elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja..."
Bella: debellának fogják csúfolni, így nem adnám, inkább Izabella, Annabella, Mirabella...
Letti: Letíciaként adnám, de így számomra túl becéző.
Lídia: Vállalható, szép, nem is valószínű, hogy gyakori. Líviákról többről tudok. :)
Bella: szép, de ebből is valami hosszabbat választanék. Pl.: Annabella
Sok boldogságot a picihez!
A Bella nagyon szép név. Olasz és a jelentése sem utolsó. :)
Viszont láttam egy válaszadót, aki szerint cigányos! Hát ez egyáltalán nem, nem tudom honnan vette. Nem cigányos !
A többi nekem nem tettszik.
Letti-szerintem is becezo(bar a Szofi meg Nins is ilyenek)legyen akkor Linett:)
Lídia-nem tetszik,egy szamomra nem kedvelt szemely jut eszembe(ha nem igy lenne tetszene)de en emiatt a Líviát választanám
Bella-szereleeeeem❤5 eves kislanyom is Bella:)
a Letti nekem Alettaként tetszik; így ,becenév formában nem adnám
Lídia nekem ilyen előkelő öreg nénis; az ilyenfajta nevek szerintem nem annyira jók
Bellát meg én Izabella formában adnék, de amúgy szép nagyon így is, csak Bella önmagában nekem fura, kicsit az is olyan becenév hatású, hiányzik onnan valami, olyan hiányérzetem van, amikor valaki egyszerűen csak Bella; meg pl az Annabella is szép amúgy; csak az a név mondjuk nagyon "ragyog", lehet, hogy azzal nagyon kitűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!