Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kíváncsi lennék a véleményetek...

Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyik név a legszebb, vagy melyik név miért tetszik/ miért nem--> Letti, Lídia, Bella?

Figyelt kérdés
1 hónao és szülök:) biztos, hogy lány lesz, de nem tudubk dönteni a párommal :) kíváncsi lennék a véleményetekre ;)

2015. aug. 29. 12:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Letti: szerintem szép név, adnám.

Lídia: nem tetszik. "elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja..."

Bella: debellának fogják csúfolni, így nem adnám, inkább Izabella, Annabella, Mirabella...

2015. aug. 29. 21:52
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Letti: Letíciaként adnám, de így számomra túl becéző.

Lídia: Vállalható, szép, nem is valószínű, hogy gyakori. Líviákról többről tudok. :)

Bella: szép, de ebből is valami hosszabbat választanék. Pl.: Annabella

Sok boldogságot a picihez!

2015. aug. 30. 07:07
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

A Bella nagyon szép név. Olasz és a jelentése sem utolsó. :)

Viszont láttam egy válaszadót, aki szerint cigányos! Hát ez egyáltalán nem, nem tudom honnan vette. Nem cigányos !

A többi nekem nem tettszik.

2015. aug. 30. 12:10
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Lídia és a Bella név tetszik.
2015. aug. 30. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
Csak a Lídia tetszik. A Letti, ahogy előttem már páran írták, nagyon becenév hatású, a Bellát pedig számomra elcseszte a Twilight.
2015. aug. 30. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem is a Lídia a legszebb. A Letti nagyon tetszik, de míg kislányként cuki, egy felnőtt nőn röhejesen hangzana. Akkor inkább Nikoletta, Leonetta. A Bella nekem nem tetszik.
2015. aug. 31. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

Letti-szerintem is becezo(bar a Szofi meg Nins is ilyenek)legyen akkor Linett:)

Lídia-nem tetszik,egy szamomra nem kedvelt szemely jut eszembe(ha nem igy lenne tetszene)de en emiatt a Líviát választanám

Bella-szereleeeeem❤5 eves kislanyom is Bella:)

2015. szept. 15. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:

a Letti nekem Alettaként tetszik; így ,becenév formában nem adnám

Lídia nekem ilyen előkelő öreg nénis; az ilyenfajta nevek szerintem nem annyira jók

Bellát meg én Izabella formában adnék, de amúgy szép nagyon így is, csak Bella önmagában nekem fura, kicsit az is olyan becenév hatású, hiányzik onnan valami, olyan hiányérzetem van, amikor valaki egyszerűen csak Bella; meg pl az Annabella is szép amúgy; csak az a név mondjuk nagyon "ragyog", lehet, hogy azzal nagyon kitűnne.

2015. szept. 15. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Választottatok már?
2015. szept. 21. 18:32
 20/20 anonim válasza:
engem is Lídiának hívank tudom hogy ez nem friss már de kíváncsi lennék meik névre esett a választás
2015. okt. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!