Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panna névről mi a véleményetek...

Panna névről mi a véleményetek? Nagyon tetszik szépen hangzik de felnőttnek nem tudom mennyire örülne hogy Pannának hívják. Gondoltam már Annára is ugye akkor Pannának becéznénk de viszont annyira nem érzem magaménak az Annát. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 19:08
1 2 3 4
 21/40 1112 ***** válasza:
20%

Én ismerek egy Pannát, aki Annamária. Vagy pl akár úgy is adhatod, Kérdező, hogy mondjuk pl X Katalin Panna, vagy X Panna Antónia. X-ide a vezetéknevet képzeljétek.

pl lehet jó még 2. keresztnévnek Klaudia, Tamara, Júlia, Regina, Hilda, Matilda, Georgina, Barbara, Gabriella, Zsófia, Szofia, Dominika, Odett, Evelin, Valentina, Nóra, Norina, Gabriella, Marina, Teodóra, Letícia, --ezeket elé néztem, a Panna elé próbálgattam most neveket; még próbálgatok utánára is; pl: Mirella, Friderika, Evelin, Rozina, Rózabella, Alfonzina Valéria, Ildikó, Renáta, Donáta, Rebeka, Márta, Marianna,Etelka, Hildegárd, Tünde, Jusztina, -vagy várjál, ezek inkább vegyesen vannak, hogy elé is, meg mögé is próbálgattam második/ másik keresztnévnek.

Vagy pl lehetne egybe akár még Szofianna is pl.

2022. szept. 4. 20:58
 22/40 anonim ***** válasza:
76%

Az önállósult becenevek közül számomra inkább a -ka végződésűek hangzanak komolytalannak, pl. Panka, Manka, Zorka, Dorka, de még a Katinka is, annak ellenére, hogy egy komoly sportolónő is viseli ezt a nevet.

Na meg azok, amelyeknél az utolsó betű "a" helyett "i", pl. Gréti, vagy lehagyták az "a"-t, pl. Zsófi. De egy Panna, Kata, Gregő szerintem megállja a helyét.

2022. szept. 4. 22:32
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az egyik tanítónő volt Panni néni az iskolában.

Anna egyébként, csak gyerekkorától Panninak becéztèk és rajta maradt felnőttként is.

A vezetéknév is sokat befolyásol szerintem: Dr Kis Panna ügyvédre biztos felfigyelnék 😅

Nekem amúgy ilyen név a Lotti is

Imádom ezt a nevet, de valahogy olyan örök kislánynak valónak érzem

2022. szept. 8. 14:07
 24/40 NTBS ***** válasza:
90%
Jó név.
2022. szept. 8. 14:40
 25/40 anonim ***** válasza:
90%

Lányom pszichológusa pl Panni. Ez a neve. Szerintem illik hozzá, és nincs vele semmi baj.

Inkább ez,mint a sok Nolina....

2022. szept. 9. 13:03
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
25ös, inkább Nolina lennék mint Panna vagy Panni esetleg Panka
2022. szept. 9. 16:18
 27/40 1112 ***** válasza:
52%
Legyen Bella Anita , vagy Antonella/Antonietta
2022. szept. 9. 19:29
 28/40 1112 ***** válasza:
*mármint,szerintem ezeknek is mehet a Panna, mint becézés pl; vagy akár lehet Annabella, Annamíra, Annaróza is.
2022. szept. 9. 19:30
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Az Anna becézéseként jó. Önálló névként nem. A te dolgod milyen nevet adsz a gyerekednek de én felnőttként nagyon nem örülnék ha Pannának Panninak vagy Pankának keresztelnének
2022. szept. 11. 09:15
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek fiatal Annát, akit Pankának, Pannának neveznek,azt szereti. Idősebb Pannát is ismerek, akit Panni néninek, vagy Pannikának hívnak. Nekik nagyon jól áll a név, igazán kedves teremtések.
2022. szept. 16. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!