Defektes nő lennék?
Miért van, hogy más nők élnek-halnak azért, hogy anyák lehessenek, szülnek egyszer, kétszer, háromszor.
Míg nekem, közel 35 évesen eszembe sem jut gyereket vállalni, abszolút tökéletesen jól megvagyok az életben így, ahogy vagyok és nem igazán szeretném, hogy ez változzon. Mármint ahogy élek. És nyilván mindenki mondja, h jajaj, kifutok az időből, de hiába, nekem egy morzsányi vágyam nincs erre. Semmit nem váltanak ki belőlem a pici babás képek, videók stb. Nekem ez nem fontos.
Most akkor nem vagyok normális?:D
11es, ez milyen baromság már, amit írtál. xD Ne haragudj, de gyerekvállalással/nem vállalással kapcsolatban hová írjak, a politika vagy lakberendezés témakörbe?
Vagy aki nem akar gyereket, az már nem is olvashat erről? Meg fogsz lepődni, gyerekekkel kapcsolatos munkám van... xD
Mindenesetre köszönöm, h írtál.
Ha ezért nem vagy normális, akkor én sem vagyok az.
N
Nem vagy az, rengetegen nem akarnak gyereket. Tènyleg nem èrtem azokat, akik ezen a témán rugóznak. Itt is heti szinten van több ilyen kèrdès, de nekem a hírfolyamom is tele van olyan cikkekkel, amik gyereket nem akaró nőkről, az ő helyzetükről szólnak. Komolyan unalmas már ez a téma, aki akar szüljön, aki nem akar ne, de hogy mit kell ezen folyton problémázni, az rejtély.
Én meg pl autót nem akarok, ezért is kapom folyton a "tanácsokat", hogy pedig kellene, pláne majd gyerek mellett, hülye vagyok, hogy bkv-zom. De azért nem offolom tele az Autók kategóriát ezzel. Nem érdekelnek az autók, nem is megyek abba a topicba.
Valószínűleg azért merül fel ilyen sűrűn ez a kérdés, mert még mindig nagy a társadalmi nyomás. Mivel az emberek többsége akar gyereket, egyszerűen nem értik, hogy valaki nem akar, és nyüzsgetik. Sajnos sokszor tanúsítanak lekezelő, sőt elítélő, megvető magatartást a gyerekmentesekkel szemben. És nem csak a nőket, a férfiakat is b@sztatják, mindenféle ízléstelen megjegyzéseket tesznek a nemzőképességükkel, férfi mivoltukkal kapcsolatban. Talán egyszer majd eljutunk oda, hogy a gyerekmenteseket nem fogják selejtnek, páriának, a társadalom ellenségének tekinteni. De még hosszú az út odáig.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!