Defektes nő lennék?

Figyelt kérdés

Miért van, hogy más nők élnek-halnak azért, hogy anyák lehessenek, szülnek egyszer, kétszer, háromszor.

Míg nekem, közel 35 évesen eszembe sem jut gyereket vállalni, abszolút tökéletesen jól megvagyok az életben így, ahogy vagyok és nem igazán szeretném, hogy ez változzon. Mármint ahogy élek. És nyilván mindenki mondja, h jajaj, kifutok az időből, de hiába, nekem egy morzsányi vágyam nincs erre. Semmit nem váltanak ki belőlem a pici babás képek, videók stb. Nekem ez nem fontos.

Most akkor nem vagyok normális?:D

2022. szept. 3. 08:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen normális vagy!

Nem akarsz gyereket, ennyi. Nincs ezzel baj.

2022. szept. 3. 08:19
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha emiatt nem nézed és szólod le azokat, akiknek viszont életük vágya akkor nincs ezzel semmi baj.

Van, aki nem szeretne és kész. Nincs ezzel baj. Meg vannak akik csak addig nem szeretnének amíg nem találnak ideális társat vagy nem kattan át náluk valami, de ha ilyet leírsz itt, akkor már neked is támadnak, szóval ezt csak óvatosan jegyzem meg.

2022. szept. 3. 08:21
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Kit érdekel? Mármint azokat az embereket sem értem, akik "aggódnak" ilyen szinten más életéért, meg téged sem, hogy izgat annyira mit mondanak, hogy itt kikérd x vadidegen véleményét arról, hogy vajon debil vagy-e.
2022. szept. 3. 08:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Defektes, bocs. Autokorrekt 😂
2022. szept. 3. 08:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj. Ez tok normális. Van aki el hal a futasert, mast a viz ver tole. Viszont a kapcsolataidban ezt az elejen szogezd le, ugy korrekt.
2022. szept. 3. 08:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy defektes.
2022. szept. 3. 09:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy normális vagy. De teljesen mindegy szerintem, ki mit gondol, ez a te életed, te döntésed, ne érdekeljen idegenek véleménye ennyire.
2022. szept. 3. 10:01
 8/17 anonim ***** válasza:
96%
ha nem foglalkoztatna a téma és tényleg nem akarnál gyereket akkor nem ide írogatnál és nem is érdekelne mások véleménye
2022. szept. 3. 10:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem defektes, unalmas. mindennap ír valaki egy ilyen kérdést..
2022. szept. 3. 10:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdés címéből tudtam, hogy ez a helyzet. Tényleg uncsi, főleg a gyerekes kategóriában.
2022. szept. 3. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!