Megengednétek a párotoknak, hogy beköltöztesse hozzátok a gyerekét, ha, amúgy is szűkösen laktok?
30-ra
Igen, így érthető. Szerintem egyelőre ne költözzön hozzád a férfi sem. Ha el lesz adva a volt férjeddel közös házatok, és jelentősen bővíteni tudod a házat, akkor kell ezt újragondolni. Szerintem idén ősszel el tudjátok adni, de a jövő év mindenképpen kell a bővítéshez, talán elég se lesz az idő. Tehát kb. másfél év múlva várható, hogy nagyobb lesz a házatok.ű
A párod volt feleségének olyan lehetőségekben kell gondolkodnia, hogy pl. a szüleihez költözzön oda. Ha megvan a közös házuk/lakásuk, akkor azt pl. bérbe is lehetne adni, amíg a nő nem talál állást. Ezeket az ötleteket esetleg mondd el a férfinak, ha értékeli a segítő szándékot.
30as, nem csak az ő kedvükért, írod, hogy ti is szűkösen vagytok, így pedig élhetnétek együtt, közösen, mint egy nagy család. És nem neked kell fenntartani, hanem közösen. Gondolom egyedül albiban te sem tudnál meglenni három gyerekkel(egyedülálló 3 gyerekesnek is adnak ki szívesen)..
Kiadod a házat, és felesbe fizetitek az albit. Még maradna is plusz bevételed a munkád mellett a házkiadásból, és együtt élhetnél a pároddal és a gyerekével. Akinek kapcsolata van, az ilyet szeretne. Nyilván neked ez nem egy komoly kapcsolat, azt hiszem az ő fő okod, hogy "még te sem tudod, hányadán álltok"..
Bizonytalan kapcsolatban nem szabad összeköltözni, beszéljétek meg.. én tökre ki lennék akadva, ha fél éve együtt lennék valakivel, be is hívna hétvégékre a családjához, gyerekeihez, ismerné az én gyerekem, tudna rólam dolgokat, mondaná, hogy szeret, és olyan fél év után közölné, hogy nem bízik bennem, nem tudja akar e velem együtt élni.
Ez nekem instant szakítás, egyértelműen nem szerelmes, pedig idő volt, hogy kialakuljon, hazudta, hogy szeret, és elvett fél évet az életemből. Nem is magától mondta, hanem "rávitte a kényszer", hogy kitálaljon, mert most jött volna a kapcsolat egy újabb szintre. Minek vagy vele, ha nem vagy benne biztos? Beengeded ottaludni a gyerekeiddel egy légtérben, napokat töltötök együtt, és nem vagy benne biztos? Szakíts a pasival, nem szereted őt. Minek ilyen kapcsolat? Mennyi ideje vagytok együtt?
13-as vagyok
Így a férfi sem jönne.
Amúgy pedig képzeld el fordítva.
Odaköltözhetsz, de gyereket nem vagy csak 2-t vihetsz
Ugye milyen nevetséges?
Na ez az! Májusban ismerkedtünk meg. Megbeszéltük, hogy komoly kapcsolatot keresünk, de én még messze nem tartok az összeköltözés gondolatánál sem. A gyerekeknek is csak alig 1 hónapja mutattam be. Nem, még nem aludt nálunk, éjszakara hazamegy. Volt a fejemben egy terv, hogy hogyan haladunk, de nekem ez túl gyors. Még csak egy messenger beszélgetésben láttam a lányát, személyesen még nem is találkoztunk, erre beköltözne...
A fizuja 170 körüli, de fizet egy majdnem 50ezres hitelt. Csak úgy jön ki a hónapban, hogy egy szobatársa hordja haza a melóhelyén megmaradt kaját. Azt az elején letisztáztam, hogy csak és kizarólag külön kassza van. A pénzügyeimről nem beszéltem vele, az ő helyzetét is csak azért ismerem, mert egyszer engem kért meg, hogy segítsek neki megfogalmazni a kérelmet, hogy a hitellel csússzon egy hónapot.
Ki tudnék fizetni egy albérletet, mert addig is ott voltunk, amíg a haz felújítasa zajlott, de feleslegesnek érzem, mert akkor azt a pénzt ennek a háznak az építésétől venném el. Hitelt nem szeretnék felvenni. A gyerekeket sem akarom annyit rángatni. Fél éven belül még egy harmadik költözés is, az már sok lenne.
A másik ház eladása sajnos még húzódni fog egy darabig. Az exemnek volt egy meggondolatlan húzása és most próbálja helyrehozni.
Elég egyértelmű, hogy olyat fogtál ki, aki eltartatni akarja magát veled. Amire nekem nem lenne szükségem három gyerek mellett.
Lassú tempót kértél, leszarja. A saját érdekeit nézi.
Neked az összeköltözés csak plusz kiadás. Ne légy fejőstehén.
Anyááám.. És ezt te hogy nem veszed észre magadtól? Még csak nálatok se aludt. Azt hittem a hétvégéket nálunk tölti alatt azt érted, hogy ott alszik.
Teljesen felesleges volt a kérdés, 3 hónapos kapcsolat, nálad se aludt, de már beköltözne. Az anyagiak mellékesek, a pasi rohadtul siet beköltözni hozzád, ez a kapcsolat kuka. Nem is láttad a lányát, így extrán kuka, felelős szülő nem költözteti oda a gyerekét ahhoz, akit a gyerek nem is látott még élőben.
Az egész kérdés nevetséges, és nem az anyagiak, vagy a költözés, vagy a lakás mérete miatt. A kapcsolat friss, nem aludt nálad, nem ismered a gyerekét, de már beköltözne hozzád gyerekestül. Felelőtlen ÉS érdekből van veled. Lépj le, találsz mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!