Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megengednétek a párotoknak,...

Megengednétek a párotoknak, hogy beköltöztesse hozzátok a gyerekét, ha, amúgy is szűkösen laktok?

Figyelt kérdés
10 éves kislány. Nekem van 3 fiam. A ház pici, másfél szobás. Szerintem felelőtlenség lenne, de kíváncsi vagyok mások hogy látják.
2022. aug. 30. 16:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs hol laknia a gyereknek, akkor persze. Ha most költöztök össze, akkor valami nagyobb közöset kellene bérelni és jelenlegit kiadni, ha saját, mert ez már tényleg nektek is kicsi.
2022. aug. 30. 16:27
 12/45 anonim ***** válasza:
60%

Nem a lakáskörülmények döntenének, hanem a kislány helyzete.

Mesélhetnél a háttérről!

2022. aug. 30. 16:32
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez így kevés infó.

Miért költözne oda, ha esdig nem így volt?

2022. aug. 30. 16:52
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom h a kérdező pontoz le mindenkit, vagy valaki más...mindenesetre így ennyi információval, már bánom, hogy egyáltalán válaszoltam
2022. aug. 30. 17:05
 15/45 A kérdező kommentje:
A ház az enyém, örökség volt. A válás után költöztem be a gyerekekkel. Még csak félig-meddig élünk együtt, leginkább hétvégente van nálam a párom, munkásszállón lakik. Most felvetette, hogy beköltözhetne teljesen és hozná a lányát is. A kislány anyja nem talál munkát és a párom így szetetne neki segíteni. Így nyilván több pénze lenne/maradna, de nem annyi, hogy valamit béreljünk vagy vegyünk. A házat viszont nem kockáztatom. Az élet már bizonyította, hogy jó, ha van.
2022. aug. 30. 17:10
 16/45 A kérdező kommentje:
Én mindenkit zölddel értékeltem.
2022. aug. 30. 17:13
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Kezd összeállni. Szóval a tízéves kislány alapvetően nem a párodda l él, viszont jelenleg az anyja sincs jó helyzetben.

Hát másfélszobás lakásba inkább ne lakjatok hatan. tényleg albérlet lenne a megoldás, úgy hogy a mostani lakásodat kiadjátok, a bérelt lakást meg fizetitek felesben.

2022. aug. 30. 17:19
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Így már érthetőbb a helyzet. Sajnálatos, hogy a kislány mindkét szülője nehéz helyzetben van, de nem neked (aki harmadmagàval él egy másfél szobás lakásban) kell ezt megoldanod. Bármennyire is sajnálod őket, ne tőled várjanak ebben segítséget. Sajnàlnàm őket, de minden lelkiismeret furdalás nélkül mondanék nemet.
2022. aug. 30. 17:30
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ebben az esetben nemet mondanék.
2022. aug. 30. 18:43
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem és az új kapcsolat nem elég indok ahhoz, hogy a gyerekeid fölül elvedd a biztos tetőt azért, hogy más spórolni tudjon. Hétvégén ott van, az még oké, de egyszerűen mozdulni sem lehetne hatan 7/24-ben együtt lakva. Arról nem beszélve, hogy a testvéreknek összezárva még mindig könnyebb élniük, mint egy idegen gyerekkel osztoni az amúgy is kicsi helyen. Ezt a kislány szüleinek is fel kéne mérnie.

Aztán nézzük a legrosszabb forgatókönyvet. Odaköltöznek, de valami nem jó, szakítani akarsz. Ő meg könyörög hogy a gyerekkel inc hova mennie, az anyja is munkás szállón,stb. Ott maradsz két kakukk fiókával. Ennél azért realistábbnak tűnsz, hogy ezt ne kockáztasd.

2022. aug. 30. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!