Párom kiment külföldre dolgozni, én is dolgozok itthon 3 műszakba Van egy 4 éves kisfiúnk Így hogy egyedül maradtam a fiúnkkal itthon eléggé nehéz 3 műszak mellett mindent elvégeznem, úgy alakult hogy kisfiamra csak úgy tudnának vigyázni míg folyt?
És hol akartok házat venni? Ott, ahol most éltek, és ahol állításod szerint nincs más munka?
Ilyen helyről én családostól elköltöztem volna albérlerbe, olyan helyre, ahol neked gyerekkel kompatibilis állásod lehet, a férjed is normális fizetést vihet haza, és együtt a család.
Azért a 3 műszak és a nem dolgozás között van egy normálisabb átmenet is.
Azt nem értem, hogy ezt nem beszéltétek át mielőtt a párod kiment?
Alberletbe vagyunk most es ezert ment ki a parom hogy vegyunk majd valahol egy hazat
Van munkalehetoseg csak bejarni nem tudnek ott ahol lenne, olyan pedig ami max 6 oras olyan nincs a kornyeken nyilvan ez is benne van a pakliba hogy el akarunk innen menni mert semmi lehetoseg
Kevesebbet fizeto munka ami 6 oras volt egy de akkormeg az volt a baj a paromnak hogy keveset fizet
"Mivel másfél óra a munkahelyemre az út" "Kornyeken nem igazan van sajnos"
Akkor most sem a környéken dolgozol. 1,5 óra alatt már bárhonnan el lehet jutni az adott megyeszékhelyre. Ott meg takarítói munkák biztos vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!