Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom kiment külföldre dolgozn...

Párom kiment külföldre dolgozni, én is dolgozok itthon 3 műszakba Van egy 4 éves kisfiúnk Így hogy egyedül maradtam a fiúnkkal itthon eléggé nehéz 3 műszak mellett mindent elvégeznem, úgy alakult hogy kisfiamra csak úgy tudnának vigyázni míg folyt?

Figyelt kérdés
Míg dolgozok hogy 2 napig nem látnám, úgy vagyok vele hogy így se látja az apját így engem se látna,ezt így nem csinálom! Párom meg azt mondja kibírom azt a 2 napot, de arról van szó hogy se apja se anyja nem lenne mellette és én ki se birnám hogy ne lássam két napig!meg ezt így nem lehet Miért nem érti meg a párom? Helyette azt kapom válaszul hogy én nem akarok dolgozni azért nem vállalom! Nem erről van szó csak én a kisfiamat nézem
2022. aug. 28. 12:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy műszakos munka? Biztos, hogy találsz. Az én kisfiam nemsokára bölcsibe megy, a régi munkahelyemre nem vettek vissza, találtam másikat egyből, 8-4-ig, hétvégén otthon.
2022. aug. 28. 13:15
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

És hol akartok házat venni? Ott, ahol most éltek, és ahol állításod szerint nincs más munka?

Ilyen helyről én családostól elköltöztem volna albérlerbe, olyan helyre, ahol neked gyerekkel kompatibilis állásod lehet, a férjed is normális fizetést vihet haza, és együtt a család.

2022. aug. 28. 13:18
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért a 3 műszak és a nem dolgozás között van egy normálisabb átmenet is.

Azt nem értem, hogy ezt nem beszéltétek át mielőtt a párod kiment?

2022. aug. 28. 13:39
 24/28 A kérdező kommentje:

Alberletbe vagyunk most es ezert ment ki a parom hogy vegyunk majd valahol egy hazat

Van munkalehetoseg csak bejarni nem tudnek ott ahol lenne, olyan pedig ami max 6 oras olyan nincs a kornyeken nyilvan ez is benne van a pakliba hogy el akarunk innen menni mert semmi lehetoseg

Kevesebbet fizeto munka ami 6 oras volt egy de akkormeg az volt a baj a paromnak hogy keveset fizet

2022. aug. 28. 14:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem mentetek vele ti is?
2022. aug. 28. 14:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel másfél óra a munkahelyemre az út" "Kornyeken nem igazan van sajnos"

Akkor most sem a környéken dolgozol. 1,5 óra alatt már bárhonnan el lehet jutni az adott megyeszékhelyre. Ott meg takarítói munkák biztos vannak.

2022. aug. 28. 16:17
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Széthullik a család de legalább lesz egy hitelmentes házatok..Szuper...
2022. aug. 28. 21:38
 28/28 anonim ***** válasza:
77%
El kellene gondolkodni azon, hogy talán mégsem volt annyira kifizetődő külföldre menni dolgozni, ha neked mellette ugyanúgy 3 műszakozni kell. Akkor inkább jöjjön haza, vagy te válts munkát, amivel lehet kevesebbet fogsz keresni, de aki külföldön dolgozik euróért, annak ez nem szabadna, hogy gondot okozzon.
2022. aug. 29. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!