Vigyázhat napközben a 11 éves a 8 évesre?
Végtelen hosszú szünet, táborok, kevés szabi. Sajnos lerobbant a nagymama, hajnalban hívott, hogy képtelen jönni vigyázni a gyerekekre.
Érett, értelmes, ügyes gyerekek. Ház bekamerázva, riasztózva. Egyedül merjem hagyni őket 8-16-ig úgy, hogy a szülők mindig elérhetők mobilon? 😕
Te ismered őket, engem annak idején egyedül hagytak kb. 7-8 éves koromtól, és szerencsére sosem történt semmi.
Ha egy cseppnyi kételyed is van, akkor viszont inkább ne. Ha ketten lettünk volna, lehet anyukám se mert volna minket egyedül hagyni, mert ott azért pattanhatnak ki érdekes ötletek.. :D
Nem, egy két órára még esetleg, de egész napokra biztosan nem.
Ugyanakkor értem a problémádat, mert nálunk egyáltalán nincs nagyis segítség, így marad a bébiszitter illetve néha barátnőznek és akkor egy egy napot felváltva vigyázunk egymás lányzóira.
Pont ekkora a két kisebb nálunk, 2-3 óra a maximum, amire egyedül maradtak eddig, amíg elmentünk vásárolni, de úgy, hogy pl ennivalót nem kellett melegíteniük addig.
Ahogy már írta valaki, amíg elzombulnak a tévé előtt, addig istenes, de ha összevesznek, sok hülyeségre képesek. Plusz ilyenkor meg is kértem őket, hogy NE menjenek ki a kertbe játszani, ott sokkal több a balesetforrás.
A 14 éves nagy most maradt idehaza egyedül éjjelre először, illetve nem egyedül, áthívta a barátnőjét, mindketten csendes, rendes kölkök. Így elvoltak, de a kisebbeket nem bíztam volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!