Az normalis ha egy adott 11 éves kislány kiválaszt magának egy 20.ezer ft-os haspolot egy testresimulós cicanacival (szettet) gyereknapra ??
Nem!
Nem az árával van gondom, hanem a haspólóval.
Én gyereknapra egy 30 ezres cipőt és 10 ezres táskát vettem :)
Nincsenek együtt a szülei.
Az apuka vette neki.
En is inkább fagyit vettem volna vagy a másik lehetőség Mekibe vinni.
Igazából a barátom kislányáról van szó. En is mondtam neki kicsit túlzás ennyiért meg venni ezt a szettet összetudta volna álitani H&M-bol is mert egy drága kisboltba volt a szett.
A haspólóról annyit h en sem adnék a lányomra egy ilyen cuccot ha lenne gyermekem,de sajnos ezt látják mindenhol ès nekik is kell az anyuka pedig leszarja hogy öltözködik.
Nyílván megengedték neki a szülei ha megvette az apuka neki. Az árával nincs bajom, mindenki annyit költ a gyerekére amennyit akar.
A lányom osztályában is az egyik anyuka ezzel fáraszt mindig, hogy mi mért nem a kínaiba járunk. Mindenki maga dönti el, hogy hol és mennyi pénzért vesz a gyereknek ruhát.
A haspólót én sem engedném meg max nyáron itthon.
Nekem visszataszító. Lehet azért mert olyan alkatra is felveszik ami nem igazán előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!