Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az normalis ha egy adott 11...

Az normalis ha egy adott 11 éves kislány kiválaszt magának egy 20.ezer ft-os haspolot egy testresimulós cicanacival (szettet) gyereknapra ??

Figyelt kérdés
En szerintem picit túlzás! De kivancsi lennek ti hogyan gondoljátok ezt.
2021. máj. 29. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

Jaj, ne legyetek már ennyire prűdek. Én annak idején, 2001-ben, mikor én voltam 11 éves, én is hordtam haspólót, és akkor még csípőnadrággal is hordtam, nemcsak egy csík látszódott a hasamból.

Most 30 éves vagyok, nem vagyok "insta rinyó", k..rva se lett belőlem.

Nekem egyedül, mint említettem az 1. válaszomban, csak az árával van gondom.

2021. máj. 30. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Mindenki úgy rontja el a saját gyerekét, ahogyan akarja. Vérlázító, amikor egy ekkora gyerekre már ilyen szett van adva... Egy idősebbtől is ízléstelen, de hát butul az ember...
2021. jún. 1. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Azért én jól utánanéznék annak az "apukának". 11 -azaz tizenegy- éves kislányról van szó, ötödikes tanulóról.
2021. jún. 26. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos nemsokmindent lehet tenni az ilyen anyukák/apukákkal...
2021. jún. 27. 09:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Sajnos ezt látják is a facebookon/instagramon iskolákba baratnőknèl.

En sem ertek egyet ezzel a stílussal ilyen fiatalkorban.

2021. jún. 28. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Na igen, egy értelmes szülő nem engedi ezekre a közösségi oldalakra a gyereket, foggalmuk sincs sokaknak, hogy mekkora károkat tud tenni ez az "ártalmatlan" dolog....
2021. jún. 29. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem a közösségi oldalakkal van a probléma, hanem a kommunikáció hiányával.

Le lehet ülni azzal a gyerekkel és mindenről, ami érdekli, beszélni vele őszintén és nyíltan.

Ennyi erővel, akkor az utcára se menjen ki, csak szülővel, aki fogja a kezét, mert nem lehet tudni, hogy utcán sétálva milyen károkat fog elszenvedni szerencsétlen (csókolózó felnőttek, baleset, megpróbálják elcsalni..stb.)

Ez a baj a mai legtöbb szülővel, hogy csak megcsinálják a gyereket, de foglalkozni meg már nem foglalkoznak vele. A beszélgetés meg..luxus dolog.

2021. jún. 29. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
A második felével teljesen egyetértek, de egy kisgyereket hagyni "szabadon kóborolni" az ilyen oldalakon meg úgy amúgy a neten, az nagy hiba. Mindenki tölti fel a szép kis életét, amiről tudjuk, hogy nem teljesen olyan mint ahogyan az látszik, de a gyerekek ezt nem tudják, hamis példaképek alakulnak ki, a többiek belehúzzák olyanba, ami esetleg teljesen ellentmond a nevelésnek, de még magának a gyerek személyiségének is, de tudjuk, hogy ha nem követné őket, akkor kirekesztenék stb... ez nagyon komoly dolog, felnőttek képesek depresszióba esni ezek a szenny oldalak miatt, meg ezer más hátrány, amiről több könyvet is lehetne írni, tele igaztörténetekkel. Jó, legyen neki közösségi oldala, de ne éjjel nappal azon lógjon, néha néha ránézzen, de ez a függőség ami a mai generációt érint ez nagyon is káros. Én is használok nyilván ilyen oldalakat, de az ismerőseim kizárólag a közeli ismerősök, meg leginkább kapcsolattartásra használom. Megvan a hasznuk, de egy gyerek nem képes ezt kezelni, ezért korai szakaszban egyáltalán nem kéne engedni, aztán szépen megtanítani használni, hidd el, ezt kizárólag a gyerekek érdekében írom !
2021. jún. 30. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!