Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vigyázhat napközben a 11 éves...

Vigyázhat napközben a 11 éves a 8 évesre?

Figyelt kérdés

Végtelen hosszú szünet, táborok, kevés szabi. Sajnos lerobbant a nagymama, hajnalban hívott, hogy képtelen jönni vigyázni a gyerekekre.

Érett, értelmes, ügyes gyerekek. Ház bekamerázva, riasztózva. Egyedül merjem hagyni őket 8-16-ig úgy, hogy a szülők mindig elérhetők mobilon? 😕

2022. jún. 28. 06:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
azért ez szégyen, hogy azok a válaszok vannak lehúzva, amelyikben azt gondoljuk, hogy nem kéne egyedül hagyni őket
2022. júl. 1. 10:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Bízd rám a gyerekeket. Engem egész Karácsonyra hagytak otthon, mivel egyszerűen otthon felejtettek. A 2 betörőt is megfogtam úgy hogy a szülők meg sem tudták :D A következő évben New Yorkba mentem Florida helyett egyedül, ahol a 2 betörő megint előkerült, engem akartak, de nem kaptak el, ráadásul megakadályoztam, hogy kirabolják a játékboltot.

Kevin

2022. aug. 10. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!