Gáz, ha egy lány babának van egy kékszínű ágyneműje is?
Mondok neked "sokkolóbbat": fiamra simán ráadtam a nővére cuccait is, ha nem volt elég tiszta cucca, és nyilván nem csak az uniszex dolgokat. Nagymamánál, ahol a tesójának 74-116-ig vannak kinőtt ruhái, a mai napig előfordul, hogy a kicsi 3 évesen is "lányosat" kap, ha kifogyunk a neki vitt ruhákból. Nem sorvadt még el a kukaca egy-egy rózsaszín papucstól, szivecskés pólótól.
És a nagylány se "kukacosodott meg" attól, hogy neki sokszor direkt vettem fiúsat, mert annyira vagány volt benne. A mai napig a kék a kedvenc színe. Megy a kék szeméhez. Kék babakocsija is volt.
Nem gáz.
Mellesleg engem kislányként folyton pirosban járattak. Évtizedekig utáltam emiatt a piros színt. Szóval teljesen felesleges bármilyen színt erőltetni. Majd ha már elég nagy lesz a kicsi, eldöntheti, milyen színű holmikat szeretne. De ne mások döntsék el ezt előre.
Basszus, ezt csak most mondjátok😱😱😱 3 napja vettem kék sport babakocsit a lányomnak😱😱😱most mi lesz? 😂😂😂
Rendszeresen vásárolok neki a fiú osztályról is, mert vannak cuki darabok, és inkább micimackós bodyt adok rá, mint hercegnőset.
Bár mimdegy, mert rózsaszín,fodros ruhában is nézték fiúnak, mert nincs füldbevalója. 🤷♀️🤦♀️
Köszönöm a válaszokat!
23-as, ezt most hallom először, hogy a lány babáknak kell fülbevaló. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tök mindegy szerintem. Nincs olyan szabály, hogy egy lány baba csak csilivili rózsaszín hercegnő lehet. Én direkt vásárolok a születendő lányomnak fiú ruhákat is, mert nem akarok pink habcsókot csinálni belőle, cuki lesz kék, zöld, sárga rucikban is, a fiúknak is vannak nagyon aranyos ruhák. Én az állatos mintákat szeretem, és a lányoknál mostanában kb leragadtak a gyártók az egyszervúnál, fiúknak meg van mindenféle más menő állatos is.
Nem értem azokat az embereket, akik manapság még így félnek a "nem a nemének megfelelő" színektől. Tökéletes lesz a kék ágynemű is, nem fog tőle nemváltoztató műtétet kérni óvodás korára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!