Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy lány babának van...

Gáz, ha egy lány babának van egy kékszínű ágyneműje is?

Figyelt kérdés
Szóval, az történt velem, ami valószínű nem sokakkal. Fiút mondtak, de lány lett. Van néhány kék cucc, pl. az ágynemű, ami kék, de nem dobnám ki ezért. Anyósom pl. megjegyzést tett, hogy miért nem rózsaszín.
2022. aug. 22. 11:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

Mondok neked "sokkolóbbat": fiamra simán ráadtam a nővére cuccait is, ha nem volt elég tiszta cucca, és nyilván nem csak az uniszex dolgokat. Nagymamánál, ahol a tesójának 74-116-ig vannak kinőtt ruhái, a mai napig előfordul, hogy a kicsi 3 évesen is "lányosat" kap, ha kifogyunk a neki vitt ruhákból. Nem sorvadt még el a kukaca egy-egy rózsaszín papucstól, szivecskés pólótól.

És a nagylány se "kukacosodott meg" attól, hogy neki sokszor direkt vettem fiúsat, mert annyira vagány volt benne. A mai napig a kék a kedvenc színe. Megy a kék szeméhez. Kék babakocsija is volt.

2022. aug. 22. 15:53
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Mellesleg engem kislányként folyton pirosban járattak. Évtizedekig utáltam emiatt a piros színt. Szóval teljesen felesleges bármilyen színt erőltetni. Majd ha már elég nagy lesz a kicsi, eldöntheti, milyen színű holmikat szeretne. De ne mások döntsék el ezt előre.

2022. aug. 22. 17:50
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ezt csak most mondjátok😱😱😱 3 napja vettem kék sport babakocsit a lányomnak😱😱😱most mi lesz? 😂😂😂

Rendszeresen vásárolok neki a fiú osztályról is, mert vannak cuki darabok, és inkább micimackós bodyt adok rá, mint hercegnőset.

Bár mimdegy, mert rózsaszín,fodros ruhában is nézték fiúnak, mert nincs füldbevalója. 🤷‍♀️🤦‍♀️

2022. aug. 22. 22:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, teljesen mindegy a színe. Örököltünk egy csomó fiú ruhát, a lányom kedvence egyévesen a kék helikopteres póló volt és a dinoszauruszos pizsama. Most 3 éves, a kéket a mai napig szereti. Pizsamát amúgy még nem is vettem neki, jó itthonra simán a fiús is.
2022. aug. 22. 22:44
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

23-as, ezt most hallom először, hogy a lány babáknak kell fülbevaló. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. aug. 23. 09:48
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy szerintem. Nincs olyan szabály, hogy egy lány baba csak csilivili rózsaszín hercegnő lehet. Én direkt vásárolok a születendő lányomnak fiú ruhákat is, mert nem akarok pink habcsókot csinálni belőle, cuki lesz kék, zöld, sárga rucikban is, a fiúknak is vannak nagyon aranyos ruhák. Én az állatos mintákat szeretem, és a lányoknál mostanában kb leragadtak a gyártók az egyszervúnál, fiúknak meg van mindenféle más menő állatos is.

Nem értem azokat az embereket, akik manapság még így félnek a "nem a nemének megfelelő" színektől. Tökéletes lesz a kék ágynemű is, nem fog tőle nemváltoztató műtétet kérni óvodás korára.

2022. aug. 23. 13:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!