Gáz, ha egy lány babának van egy kékszínű ágyneműje is?
Én hülyeségnek tartom, hogy ha fiú, akkor minden legyen kék, vagy ha lány, akkor rózsaszín.
Ha akartad volna, akár tudatosan is vehettél volna fiús cuccokat a lányodnak. Kinek mi köze hozzá?
Szegezd neki az ilyeneknek a kérdést: nőként nem hordott sosem kéket?
Egyébként megkérdezhetem, hány hetesen mondták fiúnak a babát (esetleg hányszor), és mikor derült ki, hogy lány?
Én kifejezetten szeretem nem kékbe öltöztetni a fiam. Van egy rózsaszín pólója, pálmafa mintákkal, kicsit olyan Hawaii feeling, egyébként fiú póló, és tök jól áll neki. Van lila nadrágja is, meg univerzum mintás nadrágja amiben van rózsaszín és lila is.
Kifejezetten szeretem ezeket a ruhákat, és ha valaki azt mondaná, vagy kérdezné miért adok rá rózsaszínt.... hát érdekelni biztos nem érdekelne, de lehet be is szólnék.
60%-ban hasznosék kb 1 perc alatt egyszerre lepontoztak mindenkit, táncsak nem ugyanaz az ember 3 accounttal?
És így se képes 65% felé menni. Ennyire hasznos válaszokt ad.
Csibém engem pontozhatsz, ami igaz az igaz. Nem a nemek határozzák meg kinek melyik szín tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!