Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy lány babának van...

Gáz, ha egy lány babának van egy kékszínű ágyneműje is?

Figyelt kérdés
Szóval, az történt velem, ami valószínű nem sokakkal. Fiút mondtak, de lány lett. Van néhány kék cucc, pl. az ágynemű, ami kék, de nem dobnám ki ezért. Anyósom pl. megjegyzést tett, hogy miért nem rózsaszín.
2022. aug. 22. 11:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted a gyereknek nem halál mindegy?
2022. aug. 22. 11:08
 2/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is mindegy. A környezetem cseszeget ezzel. Nem értik meg, hogy fiúra készültünk, és nem akarnám lecserélni az egész baba "szettet". (Mellesleg pénz.)Gondoltam akkor ezentúl ha kell valami, akkor rózsaszín lesz na.
2022. aug. 22. 11:11
 3/26 anonim ***** válasza:
73%
Na, megint egy tipikus szidjuk az anyóst kérdés.
2022. aug. 22. 11:13
 4/26 anonim ***** válasza:
72%
Lány babáknak TILOS bármiféle kéket venni, ezt megmondta a Kódex.
2022. aug. 22. 11:14
 5/26 anonim ***** válasza:
86%

Én hülyeségnek tartom, hogy ha fiú, akkor minden legyen kék, vagy ha lány, akkor rózsaszín.

Ha akartad volna, akár tudatosan is vehettél volna fiús cuccokat a lányodnak. Kinek mi köze hozzá?

Szegezd neki az ilyeneknek a kérdést: nőként nem hordott sosem kéket?

Egyébként megkérdezhetem, hány hetesen mondták fiúnak a babát (esetleg hányszor), és mikor derült ki, hogy lány?

2022. aug. 22. 11:14
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Az első gyerekekünk fiú, a második lány. Nyilván nem dobtam ki minden kék színű takarót, ágyneműt ruhadarabot, törölközőt. Pont nem érdekel a színe. A kórházba is kék takarót, törcsit vittem a lánynak.
2022. aug. 22. 11:15
 7/26 anonim ***** válasza:
79%

Én kifejezetten szeretem nem kékbe öltöztetni a fiam. Van egy rózsaszín pólója, pálmafa mintákkal, kicsit olyan Hawaii feeling, egyébként fiú póló, és tök jól áll neki. Van lila nadrágja is, meg univerzum mintás nadrágja amiben van rózsaszín és lila is.

Kifejezetten szeretem ezeket a ruhákat, és ha valaki azt mondaná, vagy kérdezné miért adok rá rózsaszínt.... hát érdekelni biztos nem érdekelne, de lehet be is szólnék.

2022. aug. 22. 11:20
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen idióta kérdés gáz. Én kérek elnézést, ha nő létemre az egyik kedvenc színem a kék és ezt merészelem is viselni. Nem itt kéne még mindig tartani 2022-ben
2022. aug. 22. 11:21
 9/26 anonim ***** válasza:
84%
Kislány korom óta a kék a kedvenc színem, az évek alatt csak az árnyalat változott, néha királykék volt mindenem, később éjkék, aztán türkíz, most főleg világos babakék kiegészítőket hordok, a kutya cuccai is olyan színűek. Fiam van, de ha kislány lett volna sem veszek mindenből csakazértis rózsaszínt 🙄 max ha már elég nagy ahhoz, hogy véleményt formáljon, és kifejezetten ezt kéri.
2022. aug. 22. 11:25
 10/26 anonim ***** válasza:
38%

60%-ban hasznosék kb 1 perc alatt egyszerre lepontoztak mindenkit, táncsak nem ugyanaz az ember 3 accounttal?

És így se képes 65% felé menni. Ennyire hasznos válaszokt ad.

Csibém engem pontozhatsz, ami igaz az igaz. Nem a nemek határozzák meg kinek melyik szín tetszik.

2022. aug. 22. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!