Gyerekek fuvarozásáért milyen óradíjat szoktak elkérni?
Három gyerekem van, 9, 7 és 2 évesek. A férjem munkája úgy alakul, hogy délutánonként nem tud segíteni nekem a logisztikában. Én főállásban dolgozom, munka után azonnal elkezdem összeszedni a gyerekeimet, de most szeptembertől picit bonyolódik az életünk néhány iskola utáni foglalkozással, fejlesztéssel.
Vszleg lesz több olyan délután, amikor segítségre lesz szükségem, hogy a gyerekeim eljussanak a helyeikre, de megvárni biztosan nem kell majd őket, a foglalkozások végére odaérek Értük.
Úgy néz ki, találtam egy kedves nyugdíjas nénit, aki a saját autójával fuvarozná Őket, bár leginkább csak a fiamat kell majd, Ő fog a szomszéd településre edzésre járni, a kisebbeket a helyi suliban, bölcsiben én fogom összeszedni.
Szerintetek mennyi óradíjat ajánljak föl a néninek? Egyáltalán óradíjban vagy fix alkalomban gondolkodjunk? Természetesen az üzemanyagot is fizetem.
Budapest agglomerációjában lakunk, a távolságok max. 20 km-t jelentenek.
Köszönöm a segítséget.
Hadd ne írjak összeget, inkább csak a számítás módját.
Ki kéne fizetni az üzemanyagköltséget, plusz a gépjármű amortizációját (ehhez jó támpont az, amit a NAV költség-elszámolásnál elfogad, most asszem 15 Ft/km). Ezen felül jön a sofőr fizetése. Itt abból indulnék ki, hogy mondjuk egy logopédus vagy egy matematika korrepetítor elkérne óránként 5000 Ft-ot, akkor ennél kevesebb lenne reális egy sofőrnek, mondjuk óránként 2-3000 Ft.
Köszönöm. Számít az, hogy nyugdíjas segítségről van szó, aki egyébként "otthon ül" (nem degradálón írtam), így valójában minden bevétel pluszt jelent a számára?
Remélem, érthető a felvetésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!