Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi havi nettó bevétel...

Mennyi havi nettó bevétel esetén mernél bevállalni egy harmadik gyermeket, úgy hogy hitel nélküli lakásotok van?

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 12:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

20-as!

19 vagyok.

Azért is mondtam a férjemnek h max 2 gyerek. Mai világba kitudja mi történik..

Csak azt nem értem hogy sokan hogy vállalnak akár 5-ot is. Énis szeretnék akár 100-at is, de ha egyedül maradok? Vagy elvesztem a munkám? Mihez kezdek? És jó lenne nem pucér seggel elinditani a gyerek(ek) et az életben..

2022. aug. 21. 15:33
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok, hát nem tudom, hogy erre miért nem gondolnak, látod, engem is lepontoztak. :) Dehát lehet szülni 500-as nettóra 3 gyereket, az meg kit érdekel, mi lesz 10 év múlva…. Na mindegy.
2022. aug. 21. 16:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Az semmi. A szomszédom 250 re szült 3 gyereket egymás után. Neki nem volt csed mert nem volt bejelentve. Szóval 250+családi. Ebből 100 +rezsi volt az albérlet. Nem tudom h csináltak, most várja a negyediket...
2022. aug. 21. 19:15
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm én sem értem, hogy az ilyenek hogy csinálják…. ennyiből már ketten is nehézkesen élnénk meg…
2022. aug. 21. 22:35
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nekünk is valami cigonak kéne lennünk hogy megértsük őket 😂😂 1 gyereket se mernek bevallalni 250 - re nemhogy 3-at..főleg a mai világban ugye..
2022. aug. 22. 00:49
 26/28 anonim ***** válasza:
1,5 millió.
2022. aug. 22. 16:15
 27/28 anonim ***** válasza:
24%
Azt mondjuk nem értem, hogy azokat miért ítélitek el, akik 500ezerre vállalnak gyerekeket. Ha van egy jó állapotú tehermentes ingatlan, jó rezsivel, akkor miért ne? Ki lehet azért jönni annyi pénzből, nem kell feltétlenül kiszórni az ablakon feldolgozott kajákra, meg túlárazott márkás ruhákra. (Van jópár olyan "márka", ami csak drága, de cserébe legalább rossz minőségű.) Nem csak rongyrázósan lehet boldogan élni. Nekünk jóval több a havi bevételünk, de maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül keletkezett jócskán tartalékunk. Nem gondolnám, hogy csak annak járna ki a szaporodás kiváltsága, aki egy bizonyos kör által elképzelt életszínvonalon és életstílusban tudja felnevelni a gyerekeit. Arról nem beszélve, hogy ezek az 1millió pluszok általában úgy keletkeznek, hogy a férfi keresi a 70-80%-át. Ezzel az erővel az se szüljön inkább, akinek a férje keres jobban. Mondjuk igazatok van, ez megoldaná a túlnépesedés problémáját.
2022. aug. 23. 06:24
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én aut sem értem akinek a férje keresi a 80%-ot, arra szül, és ha egyedül marad, betegek lesznek stb. történik valami csak nézeget.Nem lehet mindenre felkészülni, de a felelős gyermek vállalásho pénz kell.
2022. aug. 23. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!