Mennyi havi nettó bevétel esetén mernél bevállalni egy harmadik gyermeket, úgy hogy hitel nélküli lakásotok van?
Nekünk is kb 1 millió a bevételünk, 3 gyerek van, albérletben lakunk.
Hát, megvagyunk.
Nekem inkább idegileg szar mert semmi segítségem nincs, párom itthon sincs egyáltalán, újabban csak havonta 1 hétvégét (elszálló árak miatt stb).
A legnagyobb problémám hogy lókuki sem nyitja rám az ajtót egész hónapban, a legkisebb fiam meg nem alszik már 14 hónapja. Hát nem így terveztem az biztos, a lányokkal sokkal könnyebb volt anno...
6-700 körül amikor mindketten keresünk.
Gyesem alatt most èpp 400 a bevételünk àtmenetileg.
Ha a rezsi maradna akkor ebből mi szépen elvagyunk 2 gyerekkel.
Van hitel is.. de nem a lakásra.
3. Gyerekkel ( még nrm vagyok terhes) ha vissza tudok menni dolgozni, akkor addigra meglesz a 7-800 bevétel, ferjem részéről 500+juti nekem 6 órás munka, és kevesebbe lenne 5 millióval a felújításunk is.
Meg visszajönne 3 millió a babaváróból ( amiből 1 milliót költöttünk csak el a 3 év alatt -2. autóhoz onnan
raktunk hozzá ( Momcar))
Mégis vacilálunk azért, pedig megvan a szobája a 3.-nak megvan a megfefelő méretű autó, oviig csak azt kell neki venni, amit akarunk.” Bàrmilyen nemű, plusz az oltások.
Engem a 10-en éves koruk aggaszt.
Nem tudom addigra mit tudok haladni én magam a munkaerôpiacon.
Szóval 600 körül, ha nincs hitel és a rezsikeretet nem nagyon lèpi túl az ember..
Három gyerekünk van. Néhány évvel ezelőtt simán bevállaltuk havi nettó 500 ezres fizetésre + vállalkozásból bejött évi 2,5 millió. Bőven jutott nyaralásra, a gyerekeknek tudtuk félretenni, sikerült még egy házat is venni a meglévő mellé.
Nem gondoltuk, hogy ez ekkorát fordul a világ.
5 év alatt ugyan feltornáztuk nettó 1 millióra a havi fizetésünket, de az élelmiszer a duplája, a rezsi költség az egekben. A gyerekek közben nőttek, a legnagyobb középiskolás, a költségek lényegesen emelkedtek. A vállalkozás is bonyolulttá vált (Kata miatt).
Szóval marad a stabil 1 millió és ez nem kevés, de messze nem ugyanaz a színvonal.
Azt mondom enis h nettó 900-100000 Ft.
De! És itt jön a de.
Ha a férjel/feleséggel ne adj isten történik valami? Egyedül eltudna látni a másik a 3 gyereket? Lehet én gondolkodom rosszul, de nekem ez is fontos szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!