Milyen sztorit adnátok be a most 3 évves lányotoknak hogy kesőbb ne sérüljön hogyha az anyja szimplán öt is lecserélte vegulis?
anyuka 1 éve külön költözött de néha hazalátogat és most újra terhes szóval ha megszül ugy fog latogatni hogy teso is jön valószínű .
ez szerintem kesőbb kérdést fog benne ébreszteni hogyha őt nem birta nevelni akor mást miért tud?
ki kéne találni valami jó fedösztorit amivel vegulis megőrizhetjük a lányom későbbi büszkeséget és lelki egyensúlyát mert vegulis anyja itthagyta szimplán
de mit számít az igazság vegulis az a lényeg amit az ember gondol.
20#hat ez nem a gyerekel kapcsolatos inkább az anyjával.
sajnos aki mas szocializációban nőt fel nem lehet átnevelni a számunkra rendes életre . én próbálkoztam békés eszközökkel meg nem békés eszközökkel is , próbáltam mindenhogy rendes nőt csinálni az anyjából.
de minden hiaba aki abban a közegben nő fel nem lehet átnevelni.
célom jó volt csak eszközeim nem vegulis.de én ugy vagyok vele a cél szentesíti az eszközt .tudom ebben sokan nem értetek egyet ha a helyemben letettek volna inkább veszélyeztesse a gyereket?
vannak hibaim de én itt vagyok ő meg nem ez a külömbseg .ez olyan hogy van aki elfut és van aki harcol.
mondjuk azt is tegyük hozzá hogy nekem mindigis fontosabb volt a gyerek mint az anyja mert igazaból nem voltunk szerelmesek csak jó volt a szex meg fiatalok voltunk jo volt együtt de nem volt szerelem gondolom akinek volt ilyen kapcsija az tudja milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!