Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen sztorit adnátok be a...

Milyen sztorit adnátok be a most 3 évves lányotoknak hogy kesőbb ne sérüljön hogyha az anyja szimplán öt is lecserélte vegulis?

Figyelt kérdés

anyuka 1 éve külön költözött de néha hazalátogat és most újra terhes szóval ha megszül ugy fog latogatni hogy teso is jön valószínű .

ez szerintem kesőbb kérdést fog benne ébreszteni hogyha őt nem birta nevelni akor mást miért tud?

ki kéne találni valami jó fedösztorit amivel vegulis megőrizhetjük a lányom későbbi büszkeséget és lelki egyensúlyát mert vegulis anyja itthagyta szimplán

de mit számít az igazság vegulis az a lényeg amit az ember gondol.

2022. aug. 19. 22:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20#hat ez nem a gyerekel kapcsolatos inkább az anyjával.

sajnos aki mas szocializációban nőt fel nem lehet átnevelni a számunkra rendes életre . én próbálkoztam békés eszközökkel meg nem békés eszközökkel is , próbáltam mindenhogy rendes nőt csinálni az anyjából.

de minden hiaba aki abban a közegben nő fel nem lehet átnevelni.

célom jó volt csak eszközeim nem vegulis.de én ugy vagyok vele a cél szentesíti az eszközt .tudom ebben sokan nem értetek egyet ha a helyemben letettek volna inkább veszélyeztesse a gyereket?

2022. aug. 23. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:
te is pont olyan alkalmatlan vagy apának mint az exed anyának, nem kell szépíteni.
2022. aug. 24. 06:41
 23/23 A kérdező kommentje:

vannak hibaim de én itt vagyok ő meg nem ez a külömbseg .ez olyan hogy van aki elfut és van aki harcol.

mondjuk azt is tegyük hozzá hogy nekem mindigis fontosabb volt a gyerek mint az anyja mert igazaból nem voltunk szerelmesek csak jó volt a szex meg fiatalok voltunk jo volt együtt de nem volt szerelem gondolom akinek volt ilyen kapcsija az tudja milyen.

2022. aug. 25. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!