Milyen sztorit adnátok be a most 3 évves lányotoknak hogy kesőbb ne sérüljön hogyha az anyja szimplán öt is lecserélte vegulis?
anyuka 1 éve külön költözött de néha hazalátogat és most újra terhes szóval ha megszül ugy fog latogatni hogy teso is jön valószínű .
ez szerintem kesőbb kérdést fog benne ébreszteni hogyha őt nem birta nevelni akor mást miért tud?
ki kéne találni valami jó fedösztorit amivel vegulis megőrizhetjük a lányom későbbi büszkeséget és lelki egyensúlyát mert vegulis anyja itthagyta szimplán
de mit számít az igazság vegulis az a lényeg amit az ember gondol.
de a női agy maskép gondolkodik sokkal jobban alkalmas gyermeknevelésre ,ezt férfiként elismerem és ez miatt a velük való kapcsolat a gyermekeknek mélyebb.
nekem az agyam full mas.nem ugyanugy gondolkodik egy ferfi meg egy nő .minket mas ingerek érnek az életben .
az baj vegulis nem teljesen lépet le most is kb fél órat szidot engem meg a csaladomat én meg őt .mert nem engedhetem hogy full 2 esben talalkozon vele naluk mert nem én vagyok a gyám hanem anyám
az anya láthatása meg nincs szabályozva mert arra lusta volt hogy ellintéze
azt tudni kell hogy anyuka mély szegénységből a társadalom leges legaljáról való konkrétan az a hely is veszélyes ahol laknak korlátok hianya.kut nincsen lefedve, plusz mindenűt szemét stb anyám sose engedné oda többet.
most exxem kedvéért meg hazudjak anyámnak aki amúgy a gyermekem gyámja?
jó igazából nekem 2 hetente járna láthatás 1 hétvége de mi ezt nem igy csináljuk és minden nap velem van a picur este 7 ig kb aztan 8 kor meg alszik anyáméknak
szóval jogilag nem sok jogom van de visszont gyakorlatban meg ugy gyakorlom a szülöi jogaim mint előtte.
én magam kértem hogy anyam legyen mert este nem én vagyok legtöbbször a kicsivel a munkam miatt. anyukam 8 óras hivatali munkaidőben dolgozik kötetlenebb. könnyebben tud intézkedni plusz meg van 2 tesom akik meg kiskoruak pontosabban egyik kiskoru masik mar nem, de tanul szóval az enyémmel együtt 3 gyerekesnek számítanak az meg + min 50 e ft külömbseg
mert nem egyenes aranyos.
én 3 műszakban dolgozom nincs uj élettarsam és nem is akarok ,de igy meg amég olyan nagy nem lesz a lanyom hogy egyedül otthon lehesen hagyni kell anyámék segítsége meg bölcsöde mellet is .
most megy majd ovodába a kicsi .1 hét mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!