Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen sztorit adnátok be a...

Milyen sztorit adnátok be a most 3 évves lányotoknak hogy kesőbb ne sérüljön hogyha az anyja szimplán öt is lecserélte vegulis?

Figyelt kérdés

anyuka 1 éve külön költözött de néha hazalátogat és most újra terhes szóval ha megszül ugy fog latogatni hogy teso is jön valószínű .

ez szerintem kesőbb kérdést fog benne ébreszteni hogyha őt nem birta nevelni akor mást miért tud?

ki kéne találni valami jó fedösztorit amivel vegulis megőrizhetjük a lányom későbbi büszkeséget és lelki egyensúlyát mert vegulis anyja itthagyta szimplán

de mit számít az igazság vegulis az a lényeg amit az ember gondol.

2022. aug. 19. 22:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%
Fúj de undorító ez a kettős mérce!
2022. aug. 20. 13:20
 12/23 A kérdező kommentje:

de a női agy maskép gondolkodik sokkal jobban alkalmas gyermeknevelésre ,ezt férfiként elismerem és ez miatt a velük való kapcsolat a gyermekeknek mélyebb.

nekem az agyam full mas.nem ugyanugy gondolkodik egy ferfi meg egy nő .minket mas ingerek érnek az életben .

2022. aug. 20. 21:04
 13/23 anonim ***** válasza:
neked volt már hasonló kérdésed nem?
2022. aug. 20. 21:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyet értek azzal aki azt mondja hogy semmit. Majd ha kérdez. Akkor meg ne hazudj neki. Tényszerűen jobb elmondani ami van indulatok nélkül és savazás nélkül. Te vagy a támasza ha rájön hogy te is hazudsz neki az nem lesz jó hosszútávon.
2022. aug. 20. 22:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Attól még férfiak számára lelépni nem sokkal elegánsabb! Ugyanúgy kell(ene lenni) férfi és nő számára is kötelességtudatnak.
2022. aug. 21. 09:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a lányod nem marad 3 éves. Bármit mondasz rá fog jönni az igazságra magától is. Úgy tudod megvédeni ha mellette vagy és szereted és bízhat benned. Lehet, hogy részben elvesztette az anyját de az apját nem. Én csak akkor beszélnék ha kérdezősködik, addig feleselges bármit is mondani. Utána meg őszinte lennék és azt erősíteném benne hogy az ő döntése, hogy az élet veszteségeire koncentrál vagy arra amije van.
2022. aug. 21. 09:58
 17/23 A kérdező kommentje:

az baj vegulis nem teljesen lépet le most is kb fél órat szidot engem meg a csaladomat én meg őt .mert nem engedhetem hogy full 2 esben talalkozon vele naluk mert nem én vagyok a gyám hanem anyám

az anya láthatása meg nincs szabályozva mert arra lusta volt hogy ellintéze

azt tudni kell hogy anyuka mély szegénységből a társadalom leges legaljáról való konkrétan az a hely is veszélyes ahol laknak korlátok hianya.kut nincsen lefedve, plusz mindenűt szemét stb anyám sose engedné oda többet.

most exxem kedvéért meg hazudjak anyámnak aki amúgy a gyermekem gyámja?

jó igazából nekem 2 hetente járna láthatás 1 hétvége de mi ezt nem igy csináljuk és minden nap velem van a picur este 7 ig kb aztan 8 kor meg alszik anyáméknak

szóval jogilag nem sok jogom van de visszont gyakorlatban meg ugy gyakorlom a szülöi jogaim mint előtte.

2022. aug. 22. 22:23
 18/23 anonim ***** válasza:
és mi az oka hogy nem te vagy a gyámja? ha anyuka ügyes bajos dolgait meg akarod szellőztetni akkor a sajátod se söpörd a szőnyeg alá…
2022. aug. 23. 07:02
 19/23 A kérdező kommentje:

én magam kértem hogy anyam legyen mert este nem én vagyok legtöbbször a kicsivel a munkam miatt. anyukam 8 óras hivatali munkaidőben dolgozik kötetlenebb. könnyebben tud intézkedni plusz meg van 2 tesom akik meg kiskoruak pontosabban egyik kiskoru masik mar nem, de tanul szóval az enyémmel együtt 3 gyerekesnek számítanak az meg + min 50 e ft külömbseg

mert nem egyenes aranyos.

én 3 műszakban dolgozom nincs uj élettarsam és nem is akarok ,de igy meg amég olyan nagy nem lesz a lanyom hogy egyedül otthon lehesen hagyni kell anyámék segítsége meg bölcsöde mellet is .

most megy majd ovodába a kicsi .1 hét mulva.

2022. aug. 23. 20:34
 20/23 anonim ***** válasza:
és ez: “ amugy eleg sz.r ember vagyok sok rossz dolgot csinaltam sok problémam van amugyis mondjuk (ami nem öl meg az erősit)”? 😂😂😂😅🤣
2022. aug. 23. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!