Anyukák, ti nem szorongtok ilyen dolgok miatt?
Én sosem voltam szorongós típus, de amióta gyerekem van, azóta mindig szorongok ha valamit el kell intéznem neki, pl felhívni az orvost, oviba, suliba beiratni, vagy bármilyen hivatalos intéznivaló előtt, de még akkor is, ha fodrászhoz viszem.
Viszont akkor nem, ha pl vásárolni megyünk, vagy a játszótérre, vagy kirándulni. De máskor mindig.
Van még valaki így?
9-es, detto mintha en irtam volna!
Sajnos nekem meg most is elojon a dadogas pl. ha telefonalnom kell, igy nagyon nehez.
Igen, nekem is mumus az ügyintézés. Főleg a telefonálás. Nekem mindent németül kell intéznem, mert Ausztriában élünk. Igazából nem is tudok németül, fingom sincs a nyelvtanról, csak ahogy jöttem-mentem rámragadt annyi, hogy a hétköznapi élethez elég legyen.
A másik nagy mumusom a parkolás. Kész röhej. Megcsináltam a jogsit németül, úgy, hogy igazából nem is tudok németül, nem zavar az eső, a hó simán kanyargok a prérin, nem félek az autópályán, elvagyok a városban is, de a parkolástól kiver a víz. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!