Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, férfiak, szorongtok vagy...

Nők, férfiak, szorongtok vagy szorongtatok?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 14:01
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, szorongtam régen
Nő vagyok, megmaradt a szorongás ma is
Férfi vagyok, szorongtam régen
Férfi vagyok, megmaradt a szorongás ma is
30 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Férfi vagyok, minap elöntött, hogy kinéztem pár hete mikor van a lejárati ideje két jó sörnek a kisboltban (ez az igazi lájfhekk bmeg, nem mi tiktokon van, hogy sz_rás után töröld meg a s_ggedet :D), hogy előtte nagyon leárazzák utsó darabokat, de elfelejtettem nézni, majd egy napig vártam, hogy most lesz-e vajon, vagy már volt-e, hogy fél-harmad áron vehetnék Zlaty-t és Krombacher-t. Mire másnap bementem, Krombacher már elfogyott, Zlaty-kon meg már más lejárati dátumok voltak, szal' lemaradtam róla. Alapból e kettő pedig túlározott mostanában a sz_r forint miatt is, többek közt. Ámde tudtam venni más sört jó áron.
2022. ápr. 14. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Olyan opció miért nincs, hogy Nő vagy Férfi vagyok és nem szorongtam sem régen, sem most?
2022. ápr. 14. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es, nincs! (1-es vagyok)

nem lényeg, hogy hányan szorongnak, azokhoz képest, kik nem, csak az, hogy legyenek kik igen és hogy mindenfélék... önigazolás, meg ilyesmik, hogy az oké... meg hogy voltak kik régen, oszt' valahogy elmúlt, biztos magától

2022. ápr. 14. 18:58
 4/6 A kérdező kommentje:

2

Mert azokra az emberekre nem vagyok kíváncsi?:O

2022. ápr. 14. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor rosszul tetted fel a kérdést! Olvasd el és értelmezd!

2022. ápr. 14. 23:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tettem fel rosszul semmit.
2022. ápr. 15. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!