Anyukák, ti nem szorongtok ilyen dolgok miatt?
Én sosem voltam szorongós típus, de amióta gyerekem van, azóta mindig szorongok ha valamit el kell intéznem neki, pl felhívni az orvost, oviba, suliba beiratni, vagy bármilyen hivatalos intéznivaló előtt, de még akkor is, ha fodrászhoz viszem.
Viszont akkor nem, ha pl vásárolni megyünk, vagy a játszótérre, vagy kirándulni. De máskor mindig.
Van még valaki így?
Én mindig is ilyen szorongó típus voltam (még a buszon a jegyvásárlás is stresszelt 😅) Mindig gyakoroltam ilyenek előtt, jegyzetet írtam egy papírra h nehogy elfelejtsek valamit.
Ilyen típus vok sajnos.
De muszáj ezeket elintézni, szóval lekűzdöm a dolgot. De amit csak lehet online intézek 😂
Dadogtam gyerekkoromban, amit kinőttem, de sulis koromban nagyon sokat csúfoltak miatta, ami nekem nagyon rosszul esett, emiatt eléggé visszahúzódó felnőtt lettem. Minden telefonálásnál, hivatalos ügyintézéskor görcsbe rándult a gyomrom, attól féltem, ugyanúgy nem fogok tudni megszólalni, mint gyerekkoromban pl. szóbeli felelésnél.
De!!! Mióta gyerekeim vannak, ez teljesen megváltozott. Tudom, hogy Ők még nem tudnak kiállni magukért, nem tudnak intézkedni maguknak, én tartozom Értük felelősséggel és ez nekem óriási erőt, magabiztosságot ad. Nem utolsó sorban az is fontos, hogy a gyerekeim mit látnak belőlem, mert én vagyok számukra az elsődleges minta: azt látják, hogy anya erős, intelligens, kulturált, de határozott stílusban intézi a dolgokat. Nem lenne szerencsés, ha azt látnák, hogy összeugrik a gyomrom, ha pl. a sulijukkal, ovijukkal telefonálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!