Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti nem szorongtok...

Anyukák, ti nem szorongtok ilyen dolgok miatt?

Figyelt kérdés

Én sosem voltam szorongós típus, de amióta gyerekem van, azóta mindig szorongok ha valamit el kell intéznem neki, pl felhívni az orvost, oviba, suliba beiratni, vagy bármilyen hivatalos intéznivaló előtt, de még akkor is, ha fodrászhoz viszem.

Viszont akkor nem, ha pl vásárolni megyünk, vagy a játszótérre, vagy kirándulni. De máskor mindig.

Van még valaki így?

2022. aug. 17. 12:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Felnőtt ember vagyok, nem okoz gondot egy telefont elintézni.
2022. aug. 17. 12:35
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
En a betegsegeken. Sosem tudom mikor lesz korhaz belole,raadasul kikoltoztunk videkre,nekem meg nincs jogsi,igy a ferjem kell hazahivni barmi van,🤦 most tanulok vezetni es kell egy masik auto is,hogy orvoshoz tudjam hozni vinni oket. Nekem allandoan betegek,vagy sebeszeti ugyeletra kell futni. En ezen szorongok . Hivatalos ugyeken nem.
2022. aug. 17. 12:39
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Én alapból szorongok az ilyen ügyintézős témákon, de a gyerekek pont, hogy segítettek ezen, nekik muszáj elintéznem a dolgaikat. :)
2022. aug. 17. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ügyintézéseken nem. De minden máson igen. Én pl azon rettegek mindig, hogy ne legyen súlyosabb betegsége, ne kelljen kórházba menni.
2022. aug. 17. 12:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig raadasul egydul nevelem, ugyhogy senki mas nincs, aki elintezze. Majd belejossz.
2022. aug. 17. 12:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. aug. 17. 12:57
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Én mindig is ilyen szorongó típus voltam (még a buszon a jegyvásárlás is stresszelt 😅) Mindig gyakoroltam ilyenek előtt, jegyzetet írtam egy papírra h nehogy elfelejtsek valamit.

Ilyen típus vok sajnos.

De muszáj ezeket elintézni, szóval lekűzdöm a dolgot. De amit csak lehet online intézek 😂

2022. aug. 17. 12:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, magam miatt nagyon szorongok, a gyerek dolgait viszont simán intézem, gondolom azért mert akkor nem velem foglalkoznak :D
2022. aug. 17. 13:31
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Dadogtam gyerekkoromban, amit kinőttem, de sulis koromban nagyon sokat csúfoltak miatta, ami nekem nagyon rosszul esett, emiatt eléggé visszahúzódó felnőtt lettem. Minden telefonálásnál, hivatalos ügyintézéskor görcsbe rándult a gyomrom, attól féltem, ugyanúgy nem fogok tudni megszólalni, mint gyerekkoromban pl. szóbeli felelésnél.

De!!! Mióta gyerekeim vannak, ez teljesen megváltozott. Tudom, hogy Ők még nem tudnak kiállni magukért, nem tudnak intézkedni maguknak, én tartozom Értük felelősséggel és ez nekem óriási erőt, magabiztosságot ad. Nem utolsó sorban az is fontos, hogy a gyerekeim mit látnak belőlem, mert én vagyok számukra az elsődleges minta: azt látják, hogy anya erős, intelligens, kulturált, de határozott stílusban intézi a dolgokat. Nem lenne szerencsés, ha azt látnák, hogy összeugrik a gyomrom, ha pl. a sulijukkal, ovijukkal telefonálok.

2022. aug. 17. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, első gyereknél még igen, de mostmár rutinból megy, kb csukott szemmel elintézek bármit, felhívok bárkit, kitöltök bármit. Majd beletanulsz te is.
2022. aug. 17. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!