Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lett egy pozitív tesztem 2...

Lett egy pozitív tesztem 2 hete, azután viszont csak negatívak. Vajon a teszt hibás volt?

Figyelt kérdés
2 hete teszteltem, elvileg a nemvárt napja lett volna, egy pozitívat. Utána viszont csak negatív tesztjeim voltak. Beletörődtem, hogy kémiai terhesség, viszont azóta sem jött meg a menstruációm. Tüneteket nem észlelek magamon, nem fáj, nem szúr sehol sem, a közérzetem sem változott. Vajon a teszt volt hibás és megviccelt?
2022. aug. 16. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan pozitív volt a teszt ? Megfelelően használtad, nem ázott el, megfelelő időben értékelted ? Van képed róla? Itt az oldal tele van 95%ban a kérdezők által pozitívnak vélt tesztekkel, közben olyan negatívak hogy sikít az árva 1 db csík is .

Ha gondolod töltsd fel, hátha tudunk segíteni :) (drukkolok hogy pozitív legyen, ne csak a tipikus , amit bele akarsz látni / képzelni )

2022. aug. 16. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg az első is negatív volt.
2022. aug. 16. 15:59
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a tesztem.

2022. aug. 16. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Száradási csíkos, nem pozitív
2022. aug. 16. 18:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. És hogyan tudom megkülönböztetni, mert nem igazán értem. :)
2022. aug. 16. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy nem szürke, hanem rózsaszín/kék amilyennek kell lennie a teszt fajtájához képest.
2022. aug. 16. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Vállalom a lepontozást, de nekem a büdös életben nem volt semmilyen száradási csík egy tesztemen sem. Pedig volt pár negatív. Mi a titok? Ki kell szedni a kukából 3 nap után?

Neked ez egyébként időn belül jött ki? Az én telómon rózsaszínnek látszik a csík. Az én esetemben ez a teszt akkor nézett ki így száradás után, amikor (korai) pozitív volt.

2022. aug. 16. 19:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez időn belül jött ki, kb szinte azonnal megjelent a halvány csíkocska. A két csík színe hasonló élőben.
2022. aug. 18. 06:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Mwnj el orvoshoz az a biztos. Vagy csinaltass beta hcg.tesztez

Vallalom en is a lepontozast de nekem pozitivnak tünik a teszt

2022. aug. 18. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!