Lett egy pozitív tesztem 2 hete, azután viszont csak negatívak. Vajon a teszt hibás volt?
Biztosan pozitív volt a teszt ? Megfelelően használtad, nem ázott el, megfelelő időben értékelted ? Van képed róla? Itt az oldal tele van 95%ban a kérdezők által pozitívnak vélt tesztekkel, közben olyan negatívak hogy sikít az árva 1 db csík is .
Ha gondolod töltsd fel, hátha tudunk segíteni :) (drukkolok hogy pozitív legyen, ne csak a tipikus , amit bele akarsz látni / képzelni )
Vállalom a lepontozást, de nekem a büdös életben nem volt semmilyen száradási csík egy tesztemen sem. Pedig volt pár negatív. Mi a titok? Ki kell szedni a kukából 3 nap után?
Neked ez egyébként időn belül jött ki? Az én telómon rózsaszínnek látszik a csík. Az én esetemben ez a teszt akkor nézett ki így száradás után, amikor (korai) pozitív volt.
Mwnj el orvoshoz az a biztos. Vagy csinaltass beta hcg.tesztez
Vallalom en is a lepontozast de nekem pozitivnak tünik a teszt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!