Unokahúgaimhoz és unokaöcsém nevéhez milyen lány és fiúnevek vannak?
Figyelt kérdés
Unokahúgaim: Lea, Kamilla, Zoé
Unokaöcsém: Noel Dániel
2022. aug. 14. 16:17
3/10 A kérdező kommentje:
Az ő nevükhöz stílusban passzoló neveket keresek.
2022. aug. 14. 16:20
4/10 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy nem értitek. Itt kevés az értelmes nő ebben a kategóriában. Nyilvánvalóan arra célzott, hogy milyen nevek illenek a felsoroltakhoz.
5/10 anonim válasza:
Gondolom, neki is lesz gyereke, es hasonlo stilusu nevet szeretne adni, de meg nem tudja, hogy fiu lesz, vagy lany.
6/10 anonim válasza:
Szerintem ezek sem illenek össze, teljesen különböző stílusú nevek, úgyhogy teljesen mindegy.
7/10 anonim válasza:
Őszintén, mi a közös a Lea, Kamilla, Zoé nevekben? Es a Noel, Dániel? Se hangzasban, se etimologiaban, se stílusban nem egyeznek. Nem értem, milyen tanácsot varsz. Szerintem olyat valasztasz, amilyet akarsz, mert ez egy teljesen eklektikus valaszték.
10/10 anonim válasza:
Csak abban "illenek össze", hogy mindegyik divatnév, talán a Lea kivételével. Válassz a top 10-ből és máris "passzol".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!