Van még olyan szülő rajtam kívül, aki nem vágyik unokákra?
Brutál őszinte leszek:
Még csak kiskamasz a gyerekem, de már most tudom, hogy ha egyszer nagyszülő leszek, én nem leszek az a tipikus nagymama, aki él-hal az unokákért.
Én már alig várom, hogy kirepüljön a gyerek, én meg élhessem az életem.
Persze imádom a gyerekem, és az unokát is szeretni fogom ha lesz, ne értsetek félre. De bébiszitter biztosan nem leszek.
Anyukám pont ilyen.ez nekem nagyon fájt mert minden ismerősömnek normális szülei vannak akik szívesen vigyáztak az unokákra nem teher volt nekik az unoka.sőt a nagynéném is szívesen vigyázott a saját unokáira stb
Anyukámnak meg igen teher volt viszont így nincs is kapocs a gyerekeim és ő közte mert bármi óvodai iskolai szünet volt stb mi oldottuk meg férjemmel.
10! Ha egy valamire való nagyszülő ezt “rálőcsölésnek” veszi az olyan is.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Egy normális családban ez ugy működik, hogy benne lévő embrek segítik egymást ott ahol kell. Nyilván ez nem kihasználást vagy állandóságot jelent de azt hogy olykor nem lehet számítani a nagyszülőre ott emberi gondok vannak.
"mert bármi óvodai iskolai szünet volt stb mi oldottuk meg férjemmel."
Miért, a nagyszülő dolga lett volna megoldani?
Ha valaki nem akar egész nyáron vigyázni a gyerekre, az már nem normális nagyszülő?
Kérdező nem kell foglalkozni majd az unokákal de a gyerekednek meg majd nem kötelessége neked segíteni hozzád átmeni meglátogatni stb.
Mert lesz saját családja azzal kell foglalkozni.
14es ha neked ez így működik, ne is csodálkozz ha anyád tojik a fejedre.
Ez olyan óvodás, ha te nem akkor majd én se bi bi bííí...
Az ilyen ne is jöjjön, majd a házamat ráíratom valakire eltartásiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!