Gyermek mosoly verseny. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Csomó ismerősöm kéregeti most erre Facebookon erre a szavazatokat.2022. aug. 8. 22:50
11/14 anonim válasza:
A Day of the Tentacle című régi kalandjáték jut róla eszembe, ahol a csápok uralta jövőben az emberek háziállatként vannak tartva és szépségversenyen értéklik őket legszebb mosoly és haj kategóriában. Nekünk meg be kell nevezni egy múmiát és rárakni egy ló elcsórt protkóját, így tudjuk megnyerni a szépségversenyt :)
12/14 anonim válasza:
Mindenki leírta a véleményem, vagy osztom mindenki véleményét. Még csak 2 hónapos a fiam, nemrég kezdett el nevetgélni, sokszor még könnyezek rajta annyira a legcsodásabb nekem, mégsem még csak híre sincs a fb-on, hogy ő egyáltalán létezik, nemhogy versenyeztessem…
13/14 anonim válasza:
Undorító! Majd ezek a szülők fognak a legjobban vergődni, amikor a gyerekeik haspólóban, csücsörítve, segget kitolva fognak pózolni az instán 400-500 likeért, mert már most arra nevelik őket, azt nevelik beléjük, hogy a magamutogatás a lényeg.
14/14 anonim válasza:
Ja és bírom, amikor anyuka/apuka azzal érvel, hogy azért a nevezés, mert nem tudják megvenni a könyveket és ezzel akarnak a gyereknek örömet szerezni. Hát istenem, akkor miért vállalnak gyereket? Meg pláne úgy akar örömet szerezni, hogy kvázi kiárusítja, hát én anyámat megvertem volna. És fogadjunk, hogy egyszer nem lesz se a szülők, se a gyerek kezében a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!