Tolószékes ninja kérdése:
Hadzsime! Véleményeket kérek, hogy mit rontok el a verseny előtti szakaszon?
Figyelt kérdés
Én úgy dietazom hogy reggel léböjt, délben szénhidrátterror 4 jégkrém, vagy egy 800 grammos Nutella fél kilós fonottkalácsra kenem, 2 tasak 3 az egyben 1200 hasprés, 2x432 méter sprint, aztán 4000 Ne D vitamin+10 gramm L-karnitin, vacsora paradicsomleves betűtésztával, de csak a tányér szélére, nem eszem meg a tésztát, mert az nem fér bele a szárítási szakaszba. Lefekvés előtt 7 perc fejenállás, így arra ébredek hogy horkolok2017. aug. 28. 23:36
1/6 anonim válasza:
A kulcsszavakból ítélve, nem eszel elég traktort, az hisnyzik csak. Napi 1kg traktor oszt menni fognsk le a kilok.
2/6 anonim válasza:
Mar majdnem tokeletes, csak a haspresnel az ismetlesek kozott orditsd, hogy: "NEM VAGYOK B U Z I" es egybol jobb lesz.
4/6 anonim válasza:
szerintem majdnem tökéletes, de a fejenállást minden nap növeld kicsit, és jó lesz!
5/6 anonim válasza:
Egy szuri a seggbe es tokeletes lennel xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!