Akik már lefogytak: ti hogy érzitek magatokat, ha olyannal találkoztok, aki vékonyabb nálatok?
Ti is nézitek, hogy pl kinek mekkora rés van a combja között, a tietek között nagyobb-e, mennyire látszanak a csontjai, stb?
A kérdésem főleg lányokhoz szól, hiszen a fiúk általában inkább izmosak akarnak lenni, mint vékonyak
Nem. Teljesítmény felnevelni gyerekeket tisztességesen, munkában előre lépni, valamilyen hobbit vagy sportot magas szinten űzni.
Zsírdisznóvá dagadni vagy csontrakétává fogyni nem teljesítmény, hanem ostobaság. A normál testsúly elérése vagy megközelítése és tartása egy alapkövetelmény _önmagaddal_ szemben.
Amikor a legvékonyabb voltam életemben, akkor meglepő módon elkezdtem irigykedni a nagyobb mellű lányokra. Nekem is nagy mellem van és hozzászoktam úgy látszik, a nagyon vékony testemen már kicsit kicsinek találtam. Ez azért fura, mert amúgy általában zavar, hogy mekkora.
A vékony lányok nem érdekeltek akkor különösebben, inkább, akkor veszem észre őket, amikor kövérebb vagyok. A kecses mozgásúakat viszont mindig csodáltam, azt a balerina alkatot, vékonyan, sok izommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!