Korábban nagyobb melleim voltak (nem nagy, de a mostaninak kb. kétszerese), de aztán fogyókúra miatt lefogytak. Ha most újra rendesen eszem van rá esély hogy újra olyan lesz mint régen? 16/L
Tudom , nagyon nagy hibát követtem el azzal , hogy fogyóztam. 12 évesen kezdtem , akkor még nem is érdekelt ,hogy mekkora a mellem ,csak az hogy minél soványabb legyek. Pedig amikor kövérnek láttam magam , akkor sem voltam kövér csak teltebb mint gyerekként. Lefogytam , a mellem teljesen lefogyott majd abban a korban amikor nőnie kellett volna nem tudott , mert nem ettem eleget.
Van rá esély ,hogy olyan lesz mint régen volt? vagy szednem kéne mellnövesztő tablettát? Azt olvastam valahol , hogy azoknál segíthet akiknek nem genetikailag kicsi a mellük. Az én esetemben segíthet ?
Ha az fogyott le először, akkor sajnos valószínű hogy hízásnál oda jön majd a zsír utoljára.
Ne keseredj el, a mell nem minden. Egy igazán formás, feszes, kerek fenék legalább annyira vonzó.
A megoldás: fogyókúra helyett tudatos, egészséges étkezés, és sport - ennyi. Persze mindez nem kúra-, hanem életmódszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!