Hogyan tudnék lefogyni úgy hogy rendesen eszem és nem szedem mindenféle fogyókúrás gyógyszereket? Hogyan tudnám eltüntetni a narancsbőrt?
A sok FOLYADÉK csak akkor igaz, ha sok vizet vagy édesitetlen teát értesz alatta, más folyadék nem jó. Viszont a napi 2-4 liter magától értetödö, és feltételezhetö, hogy ezt a kérdezö is tudja.
De ettöl függetlenül igazad van, ez is fontos.
Napi 2, de inkább 3 liter folyadék, ami lehetőleg szénsavmentes ásványvíz vagy sima csapvíz (ebbe nem tartozik bele a leves)
Napi 5, de akár 6 alkalommal történő étkezés (kis mennyiségekre osztva)
Alkalmazva a régi mondást ,, Reggel egyél úgy, mint egy király; délben, mint egy polgár; este, mint egy koldus"
Tehát reggelire bőven lehet enni szénhidrátot pl.: teljes kiőrlésű kenyér/zsömle formájában, főtt tojással, zöldségekkel, felvágottal- kell, hogy reggel fel legyen pörgetve az anyagcserénk.
Tízóraira:
valamilyen gyümölcs pl.: alma, mandarin, narancs, grapefruit, akár banán is ( de ezt csak mértékkel mondjuk 1db)
Ebédre:
leves, leginkább a zöldségleves alapú levesek
főzelék rántás vagy habarás nélkül
de a legjobb a hús zöldségkörettel...
Előnyben részesül a csirkemell, de bármilyen hús tökéletes (mondjuk a szárnya már annyira nem)
Uzsonnára valamilyen tejtermék vagy szintén gyümölcs
Vacsorára:
hús vagy felvágott vagy joghurt vagy túró (rengetegféle van ezekből, rengetegféleképpen lehet használni, ízesíteni ezeket)
Heti legalább 5 x 40 perc aerob mozgás pl.: erőltetett/ gyors gyaloglás, kocogás, futás...az én kedvencem a kick-box edzések (youtubos videókra csinálom)
Én így fogytam 3 hónap alatt 16 kg-t!
SOK SIKERT!
Bármi kérdésed van írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!