Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud gyors fogyókúrás...

Valaki tud gyors fogyókúrás tippet?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:

hát a tipp gyors lesz

helyes étrend (nem 90napos vacak nem atkins dukan mifaxom diéta nem kalóriaszámlálás) és edzésterv

nem kocogás havi kétszer hanem heti 1 napi pihenőnappal egybekötött

2012. nov. 26. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok mozgás, főleg aerob és kalóriaszámlálás. Kiszámolod hány kcalra van szükséged egy nap és ennek pl felét juttatod be vagy még annyit sem.
2012. nov. 27. 12:17
 3/5 Elysium01 válasza:
SZia! én új vagyok és már ma néhány helyre ezt leírtam, mert nagyon fel vagyok dobva :) én mindig a gyors megoldásokat kerestem és mindig bejött, aztán abba hagytam amit épp csináltam és annyi volt az eredményemnek. Ezt csak azért írtam le, hogy értsd, mitől lett elegem és gondoltam inkább, hogy hosszabb időd adok magamnak. (de nem nagyon, mert nem vagyok türelmes:) Szóval a lényeg, hogy barátnőm eredményei miatt(-15kg) elkezdtem járni egy lányhoz, aki fogyasztó masszázst csinál és utána személyi edzést tart nekem itthon a nappalimban. Most járok -7kg-nál ( 3 hónapja csinálom heti 2-3szor) és ami még ennél is jobb, hogy eltűnt a narancsbőröm, ami eddig egy diétánál sem történt meg. Csak azért merem javasolni, mert nekem bejött és a kaján csak annyit változtattam, hogy egy picit kevesebbet eszem, de nem nagyon érdekel, hogy mit, mert így is hatásos. Ráadásul házhoz jön, szóval még csak nem is égek sehol, ha valamit nem bírok, vagy nagyon szenvedek. Nem tudom, hogy le lehet-e írni, hogy ki ő, vagy ilyesmit, de nem merek kockáztatni, de ha érdekel akkor írj nyugodtan, mert tényleg jó :)Nagyon sok sikert kívánok neked!
2012. nov. 28. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Kérdés: a masszázsos dolog mennyibee kerül kb?
2012. nov. 29. 09:22
 5/5 Elysium01 válasza:
Hát csak a masszázs 3200-ba, edzéssel együtt meg 3900.-, de én bérletes vagyok (edzés+masszázs) és úgy majdnem 10000.-et spórolok, de úgy emlékszem, hogy az alapár az ennyi. Meg hozzám sokat kell jönnie, így benzin, de mivel sehol máshol nem találtam ilyet és nagyon akartam, úgy voltam vele, hogy mindegy, hogy én fizetem ki a benzint a kocsimba, vagy neki adom oda. akkor már inkább jöjjön ő :) :)
2012. nov. 30. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!