Gyermek mosoly verseny. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Csomó ismerősöm kéregeti most erre Facebookon erre a szavazatokat.2022. aug. 8. 22:50
1/14 anonim válasza:
Undorító versenyeztetni a gyereket, és aszerint bírálni, hogy hány lájkot kap.. ilyenkor nem jut eszükbe a drága anyukáknak, hogy vannak olyan beteg állatok, akik erre csapják ki?
2/14 anonim válasza:
Nagy hlyeség az ilyen. Ahogyan a szépségversenyek is - a felnőtt is!
3/14 anonim válasza:
Mindenkinek a sajátja a legszebb, gusztustalan könyörögni a szavazatért
4/14 anonim válasza:
Igen, gusztustalan, főleg hogy nem is a legszebb nyer, hanem akinek az anyja a legerőszakosabb, mert ő facsarja ki a legtöbb szavazatot.
5/14 anonim válasza:
Ez nem arról szól, kié a legszebb, hanem kinek van több ismerőse. A cég pedig ezekből a lájkokból generál bevételt. Az összes ilyen nyereményjáték így működik. Rendezhetsz te is, jó befektetés kevés pénzből.
6/14 anonim válasza:
Azt, hogy egyrészt egy szar nyereményjátékra nem árusítom ki a gyerekemet, másrészt függetlenül attól, mit kérnek a pályázóktól, ez semmi más, mint ingyen, de legalábbis olcsó reklám + adathalászat a cégnek. Ilyenben akkor sem vennék részt, ha ez almacsutkáról kérnének képet.
7/14 anonim válasza:
En egy ismerősömet már letiltottam egy ilyen szavazósdi miatt, minden nap küldözgette hogy szavazzak (mert hogy minden nap lehet újra szavazni hát ez is mekkora egy baromság már...). Nekem nem érne meg egy ajándékcsomagot cvagy 20-30 ezer forintot vagy nem tudom mennyi a nyeremény az ilyenekben de nevetséges az egész úgy ahogy van. Amúgy sem osztok meg a gyerekről olyan képet amin felismerhető.
8/14 anonim válasza:
Szerintem baromság, de az unokatestvéremék nevezték a kislányukat. Őszintén szeretem a kiscsajt, de esélye sincs nyerni, amit azért gondolok problémának, mert (mint sok más gyerek), nem szeret veszíteni, ráadásul hisztis típus is a túl szigorú szabályok miatt. Nem tudom milyen hatással lesz rá. Egyébként is manapság egy 5 éves gyereknek egy ilyen verseny csak azt tanítja, hogy minél több lájkold van, annál többet érsz, a közösségi média korában erre jobbnak kellene azért figyelni.
9/14 anonim válasza:
Péklapáttal ütnék agyon minden ilyen kompenzaló, gyereket promozó nyomorultat, ez a véleményem.
10/14 anonim válasza:
Kell valami, hogy megérje a csokkal vesződni...
Egyébként ezek nem arról szólnak, hogy melyik gyerek a legszebb, hanem, hogy melyik anyuka tud több agyhalottat berángatni ebbe a lájkvadászatba. A péklapátos hasonlattal élnék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!