Egyetértesz azzal, hogy amíg nincs gyermeked, nem tudod, hogy mi vár rád, nem tudod mi az a gyermeknevelés?
Huhuuu de még mennyire.
- Szegény tápszeres babák, az igény szerinti szoptatás a legjobb. - végül miattam lett tápszeres a kislányom mert nem bírtam.
- szegény gyerek szájába cumit dugni mell helyett... na egész cumi garnitúránk volt
- szegény gyereket berakni mindenféle elektromos hintába mert még ahhoz is lusta valaki h ringassa szegény kisbabát - na amikor hetekig kb állva aludtam, 3 féle hinta is lett.
- babakomp a sátán. Aztán csak beleraktam, mert amíg elmentem mosdóba, addig végig torka szakadtából üvöltött a gyerek, így viszont elüldögélt abban a 10 percben (nem minden nap és 10 percnél többet nem).
- Nem lesz sok játéka és csak természetes pl. fakockák, semmi villogó, vagy zenélő. - aha, amikor a kockákra rá se nézett, de a villogó zenélő medúzát imádta, azonnal megdőlt ez az elvem is.
- egy kisbaba sokat alszik, oda megyünk vele, ahova akarunk, majd mi beleépítjük az életünkbe - aztán megszületett a főnökasszony..
Tudnék szerintem még egy csokor ilyet csak most ennyi jutott hirtelen eszembe 😅
Basszus pár részletet leszámítva, mintha én írtam volna.
Sokan egyáltalán nem így élik meg az anyaságot, nekik max pár pillanat, nap ilyen sötét.
De én annyira együtt érzek veled, pont ezeken megyek én is keresztül.
Annyi h nálunk én jártam pszichológushoz, a férjemről kiderült h nagyon apának való.
Ennyivel egyszerűbb nekem, hogy legalább egyikünk a helyén van, az nagyon nehéz lehet ha mindketten szenvedtek :(
Én is mindig abban reménykedek, hogy jobb lesz.
Eddig tényleg folyamatosan könnyebb, de boldogabb nem vagyok még és nem élvezem az anyaságot.
Most a 3 éves kort lőttem be, mert láttam sok 3 évest és ők annyira cukik, túl vannak már nagyrészt a dackorszakon és egész önállóak már (egy másfél éveshez képest).
Hát én örülnék neki ha szobanövénynek vagy halvérűnek csúfolnák a gyerekem 😆
Jobb lenne ezen keseregni, mint azon h BÁRKI 2 percet eltölt a kislányon közelében és azonnal megjegyzi h milyen mozgékony 😅
Nagyon nem jó a nagyon aktív gyerek 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!