Azok az emberek, akik a vendéglátóiparban dolgoznak, és késő estig, vagy hétvégén is bent vannak, azok hogy nevelik fel a gyereküket?
A gyerekek hamar lesznek önállóak!
Meg eleve szabadnapja a vendéglátósoknak is van, csak nem feltétlen hét végén, illetve nem minden este vannak ott.
A gyerekek, amíg kisebbek napközikben vannak, ameddig lehet, késöbb egyedül otthon.
Más megoldás nincs, mert vagy ez van, vagy éhenhal mindenki!
Úgy, hogy munkahelyet váltanak, vagy elviselik hogy alig látják a gyereket.
Ez a 2 opció van. Én addig míg itthon voltam, próbáltam képezni magam, illetve adtam magamnak bőven időt hogy munkát találjak.
Már csak a férjemnek kell váltani és végre lehet normális családi életet élni...
Vendeglatos voltam. 6honapos terhesen hagytam ott
9honapos volt a lanyom mikor muszaj voltam elmenni dolgozni, de lepasszolni nem volt szivem szerencsétlent
Így alternatívát kerestem
Rendezvényszervezőként és dekoratőrként dolgozom (1,5éves a lányom) és a kicsi egész nap velem van
Néha beugrok a konyhara segiteni, vagy epp egy porgosebb napon pincerkedni, olyankor a főnököm irodajaba van a kicsi arra a rovid idore
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!