Egyetértesz azzal, hogy amíg nincs gyermeked, nem tudod, hogy mi vár rád, nem tudod mi az a gyermeknevelés?
Határozottan egyetértek, igen. Vannak élethelyzetek, amelyekbe bele lehet képzelni magunkat, mert kevésbé összetett dolog körül alakulnak.
A gyerekvállalás nem ilyen. Ezért nem értek egyet akkor sem, amikor azt mondják egy anyára, hogy tudta, mit vállal. Nem tudta, csak látta.
Amióta megszületett a gyerekem én is rájöttem,hogy nem minden úgy alakul ahogy gondoltam és idegesít hogy mindenki megmondja a tutit hogy neveljek. Kedvencem az volt amikor a baba felbüfizte a tejet ami ugye darabos volt,mire férjem azt hitte megromlott a tejem🤦♀️ vele még megtudom ezt beszélni,de az ismerősök csak hajtogatják,hogy mit csináljak, van hogy úgy hogy életében nem volt gyerek közelében sem,más meg úgy hogy bezzeg az ő gyereke... csak azt nem veszi tudomásul,hogy minden gyerek más. Aztán ha viszaszólsz még te vagy a bunkó anya vagy azt mondják depis vagy csak mert idegesen visszaszólsz hogy fejezze be.
Nekem is megvoltak az elméleteim sógornő gyerekével kapcsolatban, de nem szóltam bele mert úgy éreztem semmi közöm hozzá, sajnos az én családom viszont MINDENBE beleszól és folyton azt hiszik elrontom a gyereket.Kezdve azzal ahogy kiemelem a babakocsiból,szóval már eddig,eddig,eddig vagyok ezzel🙆♀️ csakhogy a família kft-ből idézzek😅
Ha mindenki tudná, és tényleg fel is fogná, már kihalófélben lenne az emberiség.
N
Igen 😃
Én az egy gyermekeseket sem ertettem meg, 3at akartam. Nos, egyke marad, de ez inkább rólam szól mint róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!