Beoltatod koronavírus elleni vakcinával a gyerekedet?
“ Még a gyártót is beleértve egy szakértő sem vállalt felelősséget a vakcinák következményiért.”
Miért csak ezt az ócska szöveget tudják ismételni az ostoba prolik? Ha ennyire nem látsz bele a gyógyszergyártás folyamatába, akkor inkább ne is okoskodj bele
50-es. Attól mert mindketten intelligens emberek vagyunk még gondolkodhatunk másképp. Ugyanis nem birkák vagyunk.
51-es letetted a szegébységi bozonyítványodat te ostoba pórázon rángatott kutyuli.
Maradjunk annyiban hogy az a szakember, aki azt mahyarázza hogy ilyen, meg olyan jó lesz nekem az oltás, de mégsem vállal a szavaiért felelősséget, szamomra nem meggyőző.
Azomban én semmi szín alatt nem venném fel erre a náthavírusra az oltast. Nem fogom kitudja mennyi ismétlő vakcinával szuratni magam amikor nálam az egész covid egy kis taknyolás volt, és ahogy tapasztalom a legtöbb oltottnak súlyosabbak a tünetei mint az enyémek voltak.
52 teljesen egyet kell hogy értsek.
Nem is tudom hány ismerősöm bánta meg az oltást mert azóta sem rendeződött a ciklusa így fuccsba ment a baba kérdés és nem is tudják mikorra várható hogy helyre jön ha egyáltalán helyre jön...szép kilátások.
3 ismerősöm halt meg rákban Pfizer oltás után. 1 fiatal volt! Biztos véletlen,ugye?
Az tuti, hogy én nem nyomatom magamba azt a löttyöt.
Amikor a 38 éves rákos csaj sír a telefonba, hogy az oltás után kis idővel rohamosan elkezdett terjedni benne a rák,és röviddel utána meg is halt...azt nem kívánom senkinek! Az orvos nem hivatalosan megmondta, hogy az oltás "gerjesztette" a betegségét!
Anyukámnak 1.5 hónapja 1 daganata volt. 1 hete már 3! Négy Pfizer után. 😞
Amikor az ismerős 40es férfi oltás után 2 hónappal meghalt...
Ki mondja meg,hogy nem az oltástól? Hogy még élhetnének?
Anyukám ma kesergett nekem, hogy még jó lett volna kicsit élni..... El tudjátok ezt képzelni?
És ez csak a közvetlen környezetemben!
És akkor azt kérdezed,hogy a gyerekemet,aki amúgy is nagyon beteg volt születése után, beoltatom-e. Szerinted? Kockáztatom az egészségét? Hülye lennék...
Utolsó: szerinted ezeket a kamu dumákat elhiszi bárki is? Gondolom egy percet sem tanultál bioszt a suliban, azért nem tudsz kitalálni legalább egy normális hazugságot.
Erőltesd már meg magad ember
59-es mondd már meg miért vagy ebben te olyan biztos.
Mert én csak azt tapasztalom hogy amit az oltasról mondanak annak fele sem igaz, illetve a komolyabb mellékhatásokat nem is engedik bejelenteni, mert ők biztosak abban hogy nem attól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!