Én már február végén megkaptam a második oltást is, eü dolgozóként a Pfizert. 11 hós a kicsi, még szoptatok. Nem volt mellék hatás, picit fájt a karom az oltási helyen 1 napig.
#1 Nem is lehetett akkor még terheseket oltani,hazudsz.
2021. márc. 29. 12:53
4/12 anonim válasza:
3: az első hozzászóló nem azt írta, hogy terhes volt, 11 hós a babája...
2021. márc. 29. 12:58
5/12 anonim válasza:
Szoptató anyákat se oltottak februárban
2021. márc. 29. 13:08
6/12 anonim válasza:
Egyébként megkaphatta úgy is, hogy nem mondta el, hogy szoptat, az nincs ráírva senkire. A nyilatkozatot mindenki saját felelősségére tölti ki. Persze nem tudom, hogy a kérdező eltitkolta-e a szoptatás tényét, ez csak egy lehetséges verzió.
2021. márc. 29. 13:25
7/12 anonim válasza:
Könyörgöm ennyi közösség iránti felelősségvállalás legyen már az emberekben, hogyha nem dolgoznak, hanem otthon ülnek egy kisgyerekkel akkor ne akarjanak már soron kívül oltást kapni...
A kismamák érthetőek, mert ha elkapják súlyosabban lehetnek a tünetek, de egy 30 éves anya aki otthon szoptat semmivel se veszélyeztetettebb mint a 30 éves bolti eladó...
Én szégyellném magam ha hamarabb kapnék oltást 27 évesen mint az 59 éves ügyfelekkel napi szinten találkozó édesapám.
2021. márc. 29. 20:01
8/12 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg senki nem kerte hogy oltsak oket soron kivul, de ha mar igy alakult miert ne elhetnenk a lehetoseggel? Mivel atmegy a tejen keresztul az ellenanyag, tobb embert is ved, a nyugdijasokat meg mar regen beoltottak akiknek mar k*rva mindegy.
2021. márc. 29. 20:28
9/12 anonim válasza:
Még egyetlen kisbaba sem halt bele a koronavírusba, ahogy szoptatós anya se. (Nyugdíjas és kismama már igen)
Ha egy bolti eladó kapja meg azt az adagot, aki naponta több 100 emberrel találkozik, és ezáltal naponta több száz embernek adhatja tovább a vírust, ha megfertőződik, annak az oltása sokkal több embert véd meg a fertőzéstől, mint az otthon ülő anyuka.
2021. márc. 29. 20:38
10/12 anonim válasza:
Hirtelen mérlegre kerültek az emberéletek, kié ér többet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!