Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beoltatod koronavírus elleni...

Beoltatod koronavírus elleni vakcinával a gyerekedet?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 11:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
40-es még szerencse hogy te egy szakember vagy, aki még azt is megszakérti hogy a rhinovírus ellen is nali ismétlő oltások kellenek mindenkinek.
2022. szept. 10. 15:00
 42/63 anonim ***** válasza:
:) te már csak tudod, mert a lúzer péntyegés az megy, a gondolkodás már kevésbé
2022. szept. 10. 16:41
 43/63 anonim ***** válasza:
Hagyd, 42, az egyszerű emberek ismérve, hogy rövid a memóriájuk. Már elfelejtették, mi volt tavasszal.
2022. szept. 10. 18:49
 44/63 anonim ***** válasza:
51%
41 meg összekeveri a coronavirust a rhinovirusokkal. Nem látja, nem érti a kettő közti különbséget.
2022. szept. 10. 18:50
 45/63 anonim ***** válasza:
51%
38 vagyok, és szeretném, ha a sok lepontozó közül valamelyik megmagyarázná, miért is helyes szerinte, hogy NE a szakértőkben bízzunk! Hol van ebben a logika?????
2022. szept. 10. 18:54
 46/63 anonim ***** válasza:
91%

Bízzál csak bennük.

Bízzál a politikusokban és az üzletemberekben is.

Biztos ettől leszel majd értelmiségi.

Mert aki tanul a világ működéséből, az már csak hülye lehet.

Rengeteg a megvásárolt tudományos vélemény (pl: náci fajelmélet, amerikai kritikai fajelmélet) a gyógyszerlobby is rengeteg betegséget vezet be, rendszerint nehezen eladható szereik felpörgetésére, ezeket úgy vehetjük észre, hogy előbb létezik a gyógyszer, mint a betegség, és ezek a gyógyszerek rendre valami noname szerek pl:(proinzulin c-peptide).

Tehát én ostoba falusiként nem bízok az olyan emberekben akik mások megvezetésével kerestékagukat hülyére. Mert a gazdag mindíg attól gazdag, hogy átveri a szegényeket. Lehet szépítgetni, palástolni, de a gondolatmenet végén mindíg ez a helyzet.

2022. szept. 15. 22:18
 47/63 anonim ***** válasza:
94%

Illetve azt is kizárja magából a szakértők vakon megbízó de mégis magát gondolkodónak tartó értelmiség aki megkérdezi, mégis kik azok a szakértők? Milyen szakértők ezek, és miből élnek?

Mivan ha a szakértők szó lett az új führer, vagy az ateista jézusa? Miért csak a kormánykommunikácók kezdődnek azzal a soha meg nem személyesített indítékkal, hogy a szakértők mondták?

Ezek mind olyan kérdések amik megkérdőjelezik a névtelen szakértőkben vakon megbízás valamiért logikusnak vélt motivációját, amikor a kormanyok már oly' sokszor verték át a népüket.

2022. szept. 15. 22:26
 48/63 anonim ***** válasza:

46,47, te aztán biztosan nem értesz a biológiához! A proinzulin és a C-peptid noname szerek??? Ezek létező anyagok. A te szervezeted is termeli ezeket. Már, ha nem vagy I-es típusú cukorbeteg.

És láss csodát: eljött a hülyék kora. Amikor nem kell, hogy esze legyen valakinek, mert mindenkinek "joga" van megnyilvánulni bármilyen témában. Buták kvízműsora a tévében. Énekelni nem tudók dalolnak, táncolni nem tudók táncikálnak. A középszerű is lehet híres. 8 általánossal rendelkezők kioktatják a professzort. Úgy gondolják, ők jobban tudják. TÉNYLEG ezt hiszik. Hiszen olvasták a fészbukon.

Milyen sajnálatos.

Nem én találtam ki: Az emberiség intelligenciaszintje állandó. A létszáma folyamatosan nő.

2022. szept. 15. 23:07
 49/63 anonim ***** válasza:

48-as dehogy oktatják ki a szakértőket. Még a gyártót is beleértve egy szakértő sem vállalt felelősséget a vakcinák következményiért. Gondolom nem véletlenül.

A vakcinákat elveileg saját döntéséből veszi/nem veszi fel az ember. Nem pedig szakértőknek nevezett névtelen de biztos nagyon hozzáértő emberek kormánymédián keresztüli utasítására.

Ami pedig a proinzulint illeti, lenkei féle bérescsepp.

2022. szept. 17. 13:28
 50/63 anonim ***** válasza:

Azok az egészségügyi szakértők, akik számodra ismeretlenek, számomra többségükben eddig is ismertek voltak. Sokuk előadásait hallgattam már, különböző témákban, jóval a koronavírus előtti időkben is. Mivel magam is egészségügyi végzettséggel rendelkezem, és sokéves tapasztalattal, meg tudom ítélni, hogy ki beszél hülyeséget, ki nem. Emellett régóta felnőtt vagyok, az élet más területeire is kiterjedő élettapasztalattal, melynek birtokában azt is meg tudom ítélni, mikor próbálnak befolyásolni, megvezetni önös érdekek okán. Ahogy más intelligens emberek is képesek erre.

Feltételezve, hogy mindketten azok vagyunk, nem látom be, mire alapozod, hogy te képes vagy jobban átlátni és megítélni a helyzetet, mint én vagy mások?

2022. szept. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!