Alapítanál-e családot (közös gyermeknemzéssel és gyermekvállalással) olyannal, aki a családtervezést megelőzően beoltatta/-tatná magát mRNS vagy DNS alapú vakcinával?
Ugyan nem vagyok biokémikus, de én úgy értelmezem, hogy nem a beoltott alany génkészletével variálnak.
Arról szól a történet, hogy míg a régi technika alapján a legyengített vírust fecskendezték be, és így "tanították meg" az emberi immunrendszert a védekezésre, itt most nem gyengítették, hanem "feldarabolták". Egy kis részét, az m-rns-ét adják csak be, mivel az immunrendszernek ez is elegendő információ, hogy megtanulja a védekezést.
De aztán aki okosabb nálam, javítson ki (közérthető módon).
Az emberi génkészleten ez semmit nem fog változtatni, ennyi erővel a csirkemell megevett rns-e is beépülhetne (kis túlzással).
🤦♀️
Semmit nem csinál az oltás a dns-el. Tájékozódj picit.
Csakis olyannal. Nekem fontos hogy a párom képes legyen a forráskritikára és a kritikus gondolkodásra, hogy tudja a helyén kezelni az eltitkoltkozmikusigazsagok.info és egy neves tudományos folyóirat tartalmát, hogy tényekre, bizonyítékokra, tudományos módszertanra és szakértőkre alapozza a véleményét, ne pedig Mária Jósnőre a facebookon.
Az általam (és a tudományos konszenzus alapján) megbízhatónak tartott források szerint az oltások általában, az mRNS alapú oltások ês kifejezetten a covid vakcina is megfelelően biztonságos, és hatékony védekezés a járványok terjedése ellen. Innentől oltásellenessel nem kezdek.
1, kár a gőzért, aki rettegni akar, azt nem érdeklik a tények.
Kérdező, kb arról beszélsz, hogy megeszed a frankfurti levest, de a virslit magában nem, mert jaj, mi van benne.
Minden oltás tartalmaz rns-t, az ugyanis benne van a kórokozóban. Az elöltben, a gyengítettben is. Most a kórokozó egy részét kiszedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!