Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól dönthet egy gyerek a saját hajáról?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm tüsire gépelte lányát annak akarata ellenére, engem meg ez megdöbbentett. Vagy ez tök oké? Alig maradt haja 6 évesen.

2022. júl. 31. 14:03
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
A kislánynak van valamilyen bőrbetegség a fején, vagy ezt csak kínzásból tette?
2022. aug. 18. 10:08
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég hallottam egy evészavarokra specializálódott pszichológusnő előadásában, hogy az anorexia nagyon sok esetben visszavezethető arra, hogy a gyereknek semmilyen döntési jogot nem hagynak, tipikus példa erre a hajviselet. Senkinek se árt azzal, ha hosszú, rövid, tüsi stb., az lenne a lényeg, hogy olyan legyen de amit ő szeretne. Az anorexia is azért alakul ki sokszor, mert azt érzik, hogy a testük az egyetlen dolog, ami felett kontrollt tudnak gyakorolni
2022. aug. 22. 12:54
 43/43 anonim ***** válasza:
34%

Hat nekem kb 6 éves koromig szinte tüsire vágták a szüleim kisebb koromba volt hogy kopaszra is nyírtak..később is kb 12 éves koromig is jó rövidre hatul jól felnyírt..megszoktam végül meg meg is szerettem nem ereztem úgy hogy nekem kéne dönteni helyettük, ők voltak a szüleim ők döntöttek mindenben tudták ők hogy mi a jó nekem.nekem eszembe sem jutott volna szólni nekik nem ereztem ezt hátránynak.

Most felnőttként persze volt mar hosszú hajam de mindig levágatom jó rövidre mert azt szoktam meg gyerekkoromban.

2023. szept. 30. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!