Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek sérült gyereke van,...

Akiknek sérült gyereke van, azok hogy szerethetik a gyereküket, hogy szerethetik a gyereknevelést?

Figyelt kérdés

Nekem 2 teljesen ép gyerekem van, aminek teljesen örülök. Még csak tanulási nehézségük sincs.

Viszont ettől függetlenül nemcsak nehezebb napok, de nehezebb időszakok is vannak. Anyagi, lelki, fizikai, stb.

De semmi kényelemért nem adnám, mert felbecsülhetetlen az, amikor odajön hozzám a kisfiam, és azt mondja, hogy "Anya, nekem te vagy a mindenem". Vagy amikor a kamaszlányom 100 alkalomból egyszer azt mondja a telefonba, hogy "Szeretlek", és meglepődök, mert mindig én szoktam neki mondani, és ő csak azt mondja jobbik esetben hogy "én is" unott hangon, rosszabbik esetben pedig hogy "oké".

Imádok az anyukájuk lenni, és ahogy egyre nagyobbak, úgy lesznek a társaim. Tudom, hogyha kirepülnek, akkor változni fog.

De az, aki kvázi csak egy ápoló a gyereke mellett, az mégis hogy töltődik? Hogy szeretheti a gyerekét, ha semmi pozitív visszajelzés sincs?

2022. júl. 29. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12%
10! Mert ez alap. Nem kell leírni.
2022. júl. 29. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Abszolút nem bántásból kérdeztem és igazán sajnálom, ha megsértettelek ezzel.
2022. júl. 29. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

Nem sértettél meg, nyugi. Csak látszik,hogy olyan messze vagy a témától,mint Makó Jeruzsálemtől.

De ezen változtathatsz.

2022. júl. 29. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

"10! Mert ez alap. Nem kell leírni."

Sajnos nem mindenkinél alap. Szerencsére nálatok, és sokaknál igen.

2022. júl. 29. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Közvetlen közelről rálátok egy családra ahol egészséges mellett van egy súlyosan sérült. Nincs nagyobb kereszt mint amikor a gyermek beteg vagy sérült. Kérdező!, ezt senki nem választja, de ha belecsöppen, akkor megoldja, hisz, mond, mi más megoldása lenne? Igazából mióta őket ismerem, azt érzem hogy azok a szerencsések akiknek egészséges a gyermekük.

A sajnálatattal sokra nem mennek, együttérző vagyok, de látom hogy nehéz ez nekik lelkileg is, mégis tök normális csalad6, élik az életüket, csak nem olyan szabadon és több nehézséggel

2022. júl. 30. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!