A nevelőszülő leköpheti a nevelésbe vett gyereket?
4: nem biztos hogy mindenki anya itt. még csak az sem biztos, hogy nők...
de a lényegét értem a válaszuknak: h.lye kérdés, h.lye válasz... az én fejemben meg sem fordul, hogy leköpjem a gyerekemet. se a sajátot, se a neveltet. nem tudnék erre a szintre süllyedni, hogy köpködni kezdjek bármiért is. se felnőttre, se gyerekre. szóval ez nem is inkább erkölcsi kérdés, talán inkább norma kérdése... ha valaki ebben szocializálódott, hogy ez a normális reakció bármire is, később is ez lesz neki a normális. viszont ha megfordítjuk, a kisgyerekek életében van egy időszak, amikor köpködnek, csak úgy, nem a másikra. pedig nem látják otthon... aztán egy idő után elmúlik ez a tevékenység. (bölcsiből tapasztalat) :)
Undorító, nem köpheti le.
Persze megteheti fizikai valójában, de megvetendő cselekedet.
Az azért érdekelne mi okból köpné le? Mi miatt érdemelne ki egy leköpést?
Szerintem meg egyszerűen felesleges kérdés, senki senkit nem köphet le, és semmilyen cselekmény erre nem hatalmazhatja fel.
Egy nevelőszülőnél meg ez megkérdőjelezi, sőt kizárja az alkalmasságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!