Mi kell ahhoz hogy nevelőszülőkhöz kerülhessek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. .. Szeretnék egy olyan családban élni, ahol Szeretnek, támogatnak és önmagam lehetek . Sajnos ez a mostani családomban Nincs meg. . A szüleim nem foglalkoznak velem , és nem szeretnek. ..2020. okt. 8. 20:07
2/4 anonim válasza:
Szerintem inkább ne akarj nevelő családban élni!!!
3/4 anonim válasza:
16 éves korodban vagy magadtól megszervezed, vagy életveszély kell hozzá, hogy elvigyenek a családodtól.
Kevés embert tudok elképzelni, aki pont egy 16 éves lányt akarna úgy elkezdeni nevelgetni, hogy aztán ne fektesse le.
4/4 anonim válasza:
#3as hozzászólóval teljesen egyetértek.
Annyit mondanék el pluszba (persze tisztelet a kivételnek tényleg),hogy én 3 éve vagyok nevelőszülőknél lassan,és úgy,hogy teljesen jogosan vitték el a családunktól,ettől függetlenül ugyanúgy sz*r a helyzet. Sok nevelőszülő azt hiszi bármit meg tehet, sajnos van benne tapasztalatom,de erről max. Privátba tudok mesélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!