Olyan szülők , akinek értelmi fogyatékos gyermekük van , ti is megkapjátok a hozzátartozóktól , rokonoktól , ismerősöktől , kollégáitoktól és más emberektől , hogy kizárólag a ti hibátok , hogy olyan lett a gyeremek , amilyen ?
"minden ki jött belőle és le fogyott 30 kg ra . Így nem tudott a gyermekünk kellőképpen fejlődni , ezért is kellett páromnak idő előtt , megszülnie a gyermekünket ."
Ez sajnálatos, de nagyon gyakori eset. Nem a párod az egyetlen, akiből minden kijön terhesség alatt. Ezért van aki elveteti a magzatot, mert veszélyezteti az anya és a magzat életét is.
Idő előtt mit jelent? Hat hónaposan? Császározták, vagy indították a szülést? Az orvosok nem fektették be a terhesség alatt? Csak látták, hogy gáz van, nem?
Én itt az orvosi fellelősséget vitatnám elsősorban, nem szegény feleségedet.
Ó - igen , ezt nekem is mondták már , hogy csodálkoznak rajtunk , hogy nem adjuk be intézetbe , mert ők nem kínlódnának ilyen gyermekkel .
De mindenek előtt a mi hibánk ! - állítják , és sokszor kérdezik , hogyan lehetünk ilyen felelőtlen szülők , hogy így elhanyagoltuk szegény gyermekünket és ez biztosan azért van , mert nem törődünk és nem foglalkozunk vele eleget - stb !
Volt aki azt kérdezte , hogy volt szívünk s lelki ismeretünk így elintézni szegény gyermeket ?!
12
El kell őket küldeni az anyjukba és nem beszélni velük többet. Ennyi.
Kik állítják, kik kérdezik?
Én valószínűleg úgy helyre raknám az illetőt, hogy soha életében föl nem merné hozni a témát.
Talán azt hiszik, hogy a párod étkezési zavaros, és tudatosan éheztette magát a terhesség alatt?
Hány kg-ról fogyott le 30 kg-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!