Ha valakiről tudnád, hogy volt szexuális dolga gyerek(12 közeli, de alatta) felé felnőtt létére vagy 20 évvel ezelőtt, mit kezdenél az információval?
Egyrészt már elévült, másrészt ki hinne neked, harmadrészt csak egy esetet tudsz, amikor gyanúba keveredett, ami rendőrség elé került, de nem lett semmi az egészből, más nem történt, de tudod, hogy az elmúlt 20 év során gyerekek közelében volt, és nem jeleztek problémát..
Mit tennél ezzel az ezeréves(de biztos, viszont nem bizonyítható, bőven elévült) információval? Keverednél olyan rágalmazásgyanús helyzetbe, mint amibe szerencsétlen úszócsaj került(asszem az övé még nem évült el)? Borítanád a bilit az ember családjára tekintet nélkül?(van lánya is)Titkolnád tönkrevágva a lelkiismereted?
Mi lenne a helyes szerinted?
Térhet valaki "jó útra"? Ha tudod, hogy kétszer biztosan megtörtént két különböző lánnyal"enyhén"-behatolásmentesen, akkor már el van ásva az ember, és megérdemli, hogy a családja tudja ezt róla? Vagy megvárnád, amíg megtudod, hogy valakit megint molesztált, mikor már megvan a következő baj is? Mi van, ha sosem tudod meg, mert eltitkolják a lányok x évre, és azóta párévente csinálja??
Mi a helyes ilyen helyzetben? Ügy biztos nem lesz belőle a rengeteg idő miatt, ami azóta eltelt, és bizonyíthatatlan, még te jönnél ki rosszul "rágalmazásért", de nem érzed helyesnek hagyni a dolgokat csak úgy..
Szóval te mit tennél és mit érzel, mi lenne a helyes? Bementenéd a lehetséges jövőbeli áldozatokat(vagy azokat, akik még voltak..), kockáztatva a saját életed? Én egyelőre hallgatok, de nem érzem helyesnek, viszont tudom, hogy semmi következménye nem lenne jogilag, és valószínű, hogy nem is hinnének nekem.
Szóval eléggé kikészít a helyzet, random pánik jön rám néha, heves szívdobogás, mert úgy érzem tennem kell valamit, de ha teszek, tönkremegy az életem, és nem is lesz negatív következménye ránézve és az is lehet, hogy "csak" kétszer botlott, és 10 éve már normális életet él, mert ki tudja élni magát a nála alacsonyabb, sovány, "gyerektestű", nála jóval fiatalabb párján. Nem tudom. Más mit tenne, és miért? Örülnék, ha meg tudnátok győzni egyik irányba, a "nem a te dolgod" kommentelők hagyjanak, az én dolgom is. Leginkább annak örülnék, ha lenne valami erkölcsi dolog, ami felmentene a lelkiismeret alól és nem kellene szólnom, mert úgyis minden rendben lesz
Nem tudtam, hogy nem évül el, jó tudni legalább. És ja, én is így gondoltam, akik nem csoportosan nyilvánosság előtt fognak össze, azok általában belebuknak ilyesmibe, és rágalmazásért még őket nyomják fel. Az enyémben is biztos vagyok, meg a másik lányéban is, sokáig próbált velem kapcsolatba lépni, de akkor még kicsi voltam, és letiltottam a neten.. már a nevére sem emlékszem, évekkel később is próbált. Az övékből sem lett semmi.
Undorító ez a világ. A párja nem bír engem, és biztosan nem hinne nekem.
Undorító ez a világ.
" egy esetet tudsz, amikor gyanúba keveredett, ami rendőrség elé került, de nem lett semmi az egészből"
ENNEK alapján egyértelmü, pghy az egésznek semmi alapja sincs!
Elöször is, ha nem veled történt, akkor nem lehetsz biztos abban, hogy igaz egyáltalán az egész.
Másodszor, ha egyszer valaki feljelentést tett és kiderült, hogy nem igaz a vád, akkor nem valószínü, hogy igaz a gyanu.
Harmadszor, ha sok éve nem történt semmi gyanus eset, akkor valószínübb, hogy az egész csak pletyka volt vagy rosszindulat.
Negyedszer, ha TE elkezdesz ilyet állítani, terjeszteni valakiröl, az böven kimeríti a rágalmazás fogalmát, az illetö feljelenthez és téged elítélnek, méghozzá jogosan!
11# errol beszelek. A gyerek anyja még azt se tudja hogy az exe biszex. Ő se hisz nekem. A gyk se. A gyamugy se hinne.
Es elottem nyalja a gyereket meg ilyenek.
20 év után mit bizonyítasz azon, ha megfogdosott és ingerelt? Amikor megtörtént, akkor is, mit bizonyítasz?? Az erőszak nem csak olyan, hogy kék zöld vagy és vérzel..
Akkor gyerek voltam, nem mertem szólni, gondoltam el lehet felejteni, egy darabig győzködtem magam, hogy félreértettem, nem is biztos, hogy megtörtént, meg ilyen szrságok, de mikor jött a másik lányos eset, majdnem kibukott, de senkivel nem volt bizalmi kapcsolatom, akinek elmondhattam volna, és féltem is az egésztől, már felfogtam a súlyát. X év után megint feljött, és már szinte pánikrohamom van, ha arra gondolok, hogy el kellene mondanom, de nem merem. Az enyémet sem tudja senki, honnan tudjam, hogy nem azóta eset? Meg nem is kell elmondania a dolgait, nem látok rá a hétköznapokban, akár lehetett is, csak nem tudom meg.. meg ugye a legtöbb ilyen rejtve marad, mert gyerekkel történik, a gyerekek meg gyerekek..
A másik lány is így járt, mint én(innen tudom, hogy biztosan igaz, ugyanaz a lefolyás, meg ugye próbált velem kapcsolatba lépni.) Semmi nem lett belőle, de ő legalább elmondta a családjának és hittek neki, innen volt a feljelentés, de az is mekkora trauma, hogy szr sem lesz az egészből, és nem hisznek neked, aki meg tette minden undorító embernek beállít.. Na mindegy.
Szóval jó lenne, ha jönne válasz is! Aki tudná, az mit tenne? Mondom, gyerekekkel kapcsolatban van gyakran. Ha nem szólnál, miért nem szólnál, mire gondolsz, miért nem kell szólnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!