Teljesen kétségbeestem, nem tudom, mit tegyek!?
Mivel a kérdésnek köze van a picinyeimhez, ide írtam.
Két gyermekünk van, egyik ötéves, a kisebbik még nincs kettő. Váratlanul úgy alakult az anyagi helyzetünk, hogy vissza kéne mennem dolgozni, különben szó szerint nem lesz miből ennünk. A kicsit azonban nem tudom bölcsibe adni, mert nincs hely, a munkahelyem pedig "hagyományos" két ill. három műszakos, és ha a párommal egybeesik a délelőttös vagy a délutános szak, nincs kire bíznom a picit.
A szomszéd nénik nagyon aranyosak, de mégsem tukmálhatok hetvenéves nénikre egy gyereket félnapokra. (Pláne, ha a férjemmel délutánosak leszünk, még a nagyobbért is menni kéne az óvodába. Ez kivitelezhetetlen így.)
A szülők nem tudják vállalni (nem részletezem: távolság és betegség miatt).
Fogalmam sincs, mit tegyek, teljesen el vagyok keseredve! Böngészem az álláshirdetéseket, de semmi.
Nagyon kérem, ha valaki tud tanácsot adni, vagy tud olyan otthon végezhető munkáról, ami legális, létező és nem piramis, jelezze nekem!
Már nem tudok hova fordulni. :"(
Egy kétségbeesett anyuka.
Biciklitek nincs? Mert akkor járhatnátok azzal is, nem kellene buszbérletre költeni. A másik tényleg a másodállás, add be az önéletrajzodat több helyre is, a Tesco-ban pl nem nagyon hirdetnek ha felvétel van, hanem azok közül válogatnak akik beadták a pályázatukat. A másik meg tényleg nagyon jó helyen laktok olyan szempontból, hogy arra sok a szálloda,hotel, ahova elmehetnél takarítani pl.
Vagy adj fel hirdetést,hogy gyakorlott anyuka gyermekfelügyeletet vállal.
Remélem tudtam segíteni. És fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!